Perfekt hud, sotetede øyne og røde lepper. Her er tipsene til Old Hollywood-looken.

Stjernene strålte om kapp på den røde løperen under nattens Golden Globes, og blant de aller best kledte på den røde løperen var superparet Amal og George Clooney. Få tipsene til hvordan du kan stjele makeuplooken til vakre Amal Clooney her. 

LES OGSÅ: Er dette vårens store skjønnhetstrend?

Amal Clooney valgte Dior Haute Couture på den røde løperen under nattens Golden Globes, og strålte i en gulvlang sort kjole med slep og lange hvite hansker stylet med en makeup som oste Old Hollywood-glamour. Makeupartisten bak looken, Charlotte Tilbury, sier til Style.com at looken var ment å være “old school Hollywood, men på en måte som aldri går av moten”.

LES OGSÅ: Hun er Max Factors nye kampanjemodell

Slik får du Amal Clooneys Old Hollywood-makeuplook;

Start med å tilføre huden masse fuktighet. Det gjør du lettest med en god ansiktsmaske som er rik på fuktighet og som demper mørke ringer under øynene og minimerer porene. Følg opp med en god fuktighetskrem og en primer for å preppe huden før foundation.

Legg et tynt lag med foundation i hele ansiktet, og gå over med en concealer for å skjule mørke ringer og ujevnheter i huden. Legg en lysere farge under øynene og en medium farge for å skjule eventuelle rødheter rundt nesen.

LES OGSÅ: Dette er vinterens store makeuptrend

Fyll ut brynene med farge, og børst de i fasong. Bruk en brun eyeliner rundt øynene for å ramme de inn, og legg en kobberfarget øyenskygge på hele øyelokket for et sotet effekt. Avslut med tre lag sort maskara.

Bruk en bronzer eller et solpudder for å markere kjevelinjen og legg der solen naturlig ville truffet som i kinnbeina, tinningene og på neseryggen. Smil, og legg blush i eplekinnene med en stor kost.

Ram inn leppene med en lipliner i samme nyanse som leppestiften. Legg en mørk rødbrun leppestift over hele leppen, og en rød leppestift i midten med fingrene for en matt finish.

LES OGSÅ: Helgens hotteste sminketips; glitrende øyne

SLIK FÅR DU LOOKEN: Eyeliner i fargen brown fra Nilens Jord kr 99, Max Factor 2000 Calories Mascara kr 119, Naked Foundation fra Urban Decay kr xx, Luminessence CC fra Giorgio Armani kr 370, Max Factor Masterpice Concealer kr 105, Rouge Ecstasy i fargen 604 Garconne Fatale fra Giorgio Armani kr 325, Baked to last bronzer fra The Body Shop kr 249. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

SLIK FÅR DU LOOKEN: Eyeliner i fargen brown fra Nilens Jord kr 99, Max Factor 2000 Calories Mascara kr 119, Naked Foundation fra Urban Decay kr 175, Luminessence CC fra Giorgio Armani kr 370, Max Factor Masterpice Concealer kr 105, Rouge Ecstasy i fargen 604 Garconne Fatale fra Giorgio Armani kr 325, Baked to last bronzer fra The Body Shop kr 249. Foto: Leverandørene. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

GOLDEN GLOBES: Amal Clooney på den røde løperen under nattens Golden Globes. Foto: Bulls,

GOLDEN GLOBES: Amal Clooney på den røde løperen under nattens Golden Globes. Foto: Bulls,