Se musikkvideoen til My Yellow Heart her.

Rett før nyttår slapp Sandra Kolstad sitt tredje studioalbum Zero Gravity State of Mind. Nå er musikkvideoen til Sandra Kolstads personlig favoritt fra albumet My Yellow Heart her. Se musikkvideoen under.

LES OGSÅ: Hun avslutter Øya

På musikkvideoen har Sandra Kolstad teamet opp med stjerneregissør Dan Huiting som tidligere har jobbet med blant annet Bon Iver, Volcano Choir, Local Natives og Talles Man on Earth. Sammen med et kameracrew og sin 17 år gamle lillesøster Kine, reise Sandra Kolstad til Island for å skyte videoen.

– Videoen er et visuelt manifest over det å være i stadig forandring, transformasjon. Om å gå inn og ut av seg selv og sin følelse av sin egen identitet. En hyllest til alle menneskers kamp for frigjørelse, og spesielt kvinnenes kamp: Videoen er en hommage til all verdens amasoner.

LES OGSÅ: Hun er en av verdens mest spilte artister