Modell Gigi Hadid går i fotsporene til Christy Turlington, Adriana Lime og Jourdan Dunn.

Gigi Hadid er Maybelline New Yorks nye ambassadør, og går med det i fotsporene til modellkollegaer som Christy Turlington, Adriana Lima, Jourdan Dunn, Emily DiDonato, Marloes Horst og Kemp Muhl for å nevne noen.

– Å være en Maybelline New York-ambassadør betyr mer for meg enn noen kan forestille seg: det virker ikke ekte! Det er en helt utrolig følelse og er en drøm som går i oppfyllelse, sier Gigi.

– Jeg føler meg så beæret og ydmyk over å være en del av det ikoniske merket som jeg selv vokste opp med og jeg er veldig glad for denne muligheten.

LES OGSÅ: Vakker som Lupita Nyong’o – slik får du looken

Gigi Hadid startet sin modellkarriere i ung alder da hun ble oppdaget av Guess-grunnlegger Paul Marciano. Hun startet som modell for Baby Guess, Guess Kids og deretter hovedmerket Guess. Bare 19 år gammel gikk hunpå catwalken for noen av verdens største designere og motehus som Marc Jacobs, Giles, Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier, Jeremy Scott og Chanel. Hun har også vært på coveret av Carine Roitfelds CR Fashion Book og Harpers Bazaar. Med Carine Roitfeld som mentor har hun jobbet med kjente fotografer som Steven Meisel, Mario Sorrenti og Ellen Von Unwerth. I fjor havnet hun på topp 50 på Models.com sin liste over de heteste modellene, Sports Illustrated Rookies Who Rock 2014 og Rolling Stones Hottest Sex Symbol 2014.

I dag har it-jenta en enorm tilstedeværelse i sosiale medier med over 1,4 millioner følgere på Instagram og 193k på Twitter. I tillegg til sine egne sosiale medier-plattformer redigerer hun Tumblr-siden SevenAngels samtidig som hun har avsluttet sitt første år som student i rettpsykologi ved Eugene Lang College The New School for Liberal Arts.

LES OGSÅ: Er dette vårens store skjønnhetstrend?

Gigi Red Lip 1 12 2015