Nå fronter den franske motebloggeren Jeanne Damas La Redoutes nye designerkolleksjonssamarbeid.

Designersamarbeid er i vinden, og den siste tiden har det blitt klart at Solange Knowles designer en ny skokolleksjon for Puma, det samme gjør stjernerapper Kendrick Lamar for Reebok, Rihanna blir ny kreativ direktør på Puma – en nyhet som først ble sluppet på superstjernens Instagram og det italienske skomerket Superga gjør gjestedesignerkolleksjon med tre av Skandinavias fremste motebloggere herunder vår egen Celine Aagaard kjent fra bloggen Hippie, Hippie – Milkshake.

LES OGSÅ: Ser du hva som er annerledes med disse modellene?

Men designersamarbeid er ikke noen ny trend. Allerede i 1990 startet det franske motehuset La Redoute sine designersamarbeid med eksklusive gjestedesignere som Jean-Paul Gaultier – som senere har gjort samarbeid med blant andre Lindex – Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld – som også har samarbeidet med blant andre H&M – og Vanessa Bruno. I år er turen kommet til det franske varemerket Sezáne som har laget en eksklusiv gjestedesignerkolleksjon for La Redoute.

LES OGSÅ: Hun er en av verdens mest ikoniske modeller

Energi, entusiasme og kreativitet er stikkord for Sezáne kjent for sine sko, vesker og klær og for den stilsikre designeren Morgane Sezalory. Gjestedesignerkolleksjonen for La Redoute har fokus på ikoniske moteklassikere som den hvite skjorten og mellomblå jeans med høy midje med den franske motebloggeren Jeanne Damas som kolleksjonens ansikt utad.

Jeanne Damas er modell, skuespiller og moteverdens nye muse – en parisisk it-jente anerkjent for sin sans for mote og unike stil. Hun har tidligere vært modell for La Redoute under deres samarbeid med Jacquemus og fronter denne sesongens samarbeidskolleksjon med Sezáne. Se alle kampanjebildene fra Sezáne x La Redoute under;

LES OGSÅ: Det er noe helt spesielt med denne modellen

GAY58_080_046-5

la-redoute1 la-redoute2 la-redoute3 laredoute4 laredoute5