Treningstøy trenger ikke å være kjedelig. Sjekk ut disse kule antrekkene.

Enten du er en treningsfreak eller ikke, vil du snart kle deg som en. Treningstøytrenden ruller videre også dette året, og alle fra toppdesignere til kjedebutikkene satser på lekkert og lekent treningstøy. Og mens vi venter på årets kanskje mest spennede sportstøysamarbeid – Rihanna som kreativ direktør for Puma kan vi boltre oss i fargerike topper og tights i alle prisklasser.

Vi har satt sammen to antrekk som vil løfte sportstøyet ditt fra vanlig til kult – og som garantert gir deg lyst til å trene.

LES OGSÅ:Stella McCartney feirer ti år med treningsmote

Sport.vixen

FARGERIKT: Tights fra Bik Bok, kr 199, sportsBH fra Nike/Net-a-porter.com, ca kr 400, collegegenser fra Drop Of Mindfulness / XXL kr 349, midjebelte fra H&M kr 99, singlet fra H&M kr 249, joggesko fra Nike/Office.co.uk, ca kr 1200, drikkeflaske fra Contigo/Et Enklere Liv kr 199. Foto: Produsentene

Kombiner gjerne treningstøy med streetwear-elementer for en tøffere stil. Du kan fint bruke løpetightsen sammen med bombejakken. Tenkt også lag på lag. Her skal treningsBH-en vises. Og blir du varm er det bare å ta av seg.

LES OGSÅ: Han skal fronte Reebok

sport2

STREETSMART: Bomberjakke fra Lindex kr 299, sportsBH fra Cubus kr 199, racerback fra Casall/XXL kr 399, tights fra Puma/XXL kr 399, joggesko fra New Balance/Office.uk.co ca kr 820, sportsbag fra Lindex kr 299. Foto: Produsentene