Se om dine favorittbloggere gikk helt til topps i VIXEN Blog Awards.

Av rekordmange 20 000 nominasjoner fant juryen frem til semifinalistene i VIXEN Blog Awards 2014, før leserne igjen stemte sine favorittbloggere videre til den store finalen og juryen kom frem til vinnerne som ble presentert under en storslått prisutdeling på Christiania Teater i Oslo onsdag kveld. Lurer du på hvem som sitter i juryen kan du bli bedre kjent med jurymedlemmene i VIXEN Blog Awards 2014 her.

En rekke toppbloggere, blant dem Celine Aagaard, Styledevil og Marna Haugen bak bloggen Komikerfrue, startet kvelden på stylingvorspiel hos L’Oréal der de fikk makeup og styling av stylister fra Adam & Eva og makeupartister fra Urban Decay før preparty på Hotel Continental og felles ankomst på den røde løperen på Christiania Teater. Se bildene fra toppbloggernes stylingvorspiel hos L’Oréal her, bildene fra Hotel Continental her og rød løper-bildene fra Christiania Teater her.

Christine Dancke ledet showet fra scenen, og Ida Maria, Maya Vik og Sandra Kolstad sørget for at publikum danset i setene sine. Det ble delt ut priser i hele 17 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets Instagram og Årets fotoblogg – og selvfølgelig den gjeveste av dem alle, Årets blogger. Hvilke kriterier som ligger til grunn for de ulike kategoriene kan lese mer om her. Se filmen og alle bildene fra VIXEN Blog Awards 2014 her.

– Blant vinnerne i VIXEN Blog Awards 2014 er både toppbloggere som vi kjenner godt til fra før, samt spennende nykommere som er blant de nye stjerneskuddene på blogghimmelen. Vi gratulerer alle vinnerne i VIXEN Blog Awards, og vil takke både lesere og juryen som har stemt sine favorittbloggere helt til topps, sier VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Alle foto: Mona Ranum.

Vinnerne i VIXEN Blog Awards 2014 er;

ÅRETS BLOGGER

 CAMILLA PIHL

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_226

ÅRETS FOTOBLOGG

AKAM1K3

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_062

ÅRETS HERREBLOGG

ESPEN HILTON

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_073

ÅRETS INSTAGRAM

@HIPPIEHIPPIEMILKSHAKE

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_077

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG

STYLECONNECTION

kristin

ÅRETS INTERIØRBLOGG

THERESE KNUTSEN

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_178

ÅRETS MATBLOGG

MY LITTLE KITCHEN

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_208

ÅRETS SKANDINAVISKE BLOGG

STYLEDEVIL

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_262

ÅRETS KJENDISBLOGG

CAMILLA PIHL

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_185

ÅRETS MOTEBLOGG

HIPPIE HIPPIE MILKSHAKE

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_214

ÅRETS NYKOMMER

GIGGLES & DIMPLES

 Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_056

ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG

GIL MAKEUP

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_240

ÅRETS TRENINGSBLOGG

FITLIVING

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_247

ÅRETS UNGBLOGG

JENNIE SOFIE

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_252

BESTE OUTFIT OF THE DAY

STYLECONNECTION

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_267

FOLKETS FAVORITT

KOMIKERFRUE

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_271

BLOGGERNES FAVORITT

POLLIANI

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_192