Sjekk ut våre favoritter fra den ettertraktede H&M Studio-kolleksjonen. 

Pysjskjorter, kaktusprint og sporty tennistrøyer er blant stikkordene for H&M Studio SS15 som kommer i butikk i mars. Vi har plukket ut våre favoritter fra kolleksjonen, og viser deg hva det er verdt å stå i kø for. Sjekk ut VIXENs favoritter fra den ettertraktede trendkolleksjonen her. 

LES OGSÅ: Slik har du aldri opplevd nettshopping

H&M Studio er navnet på den svenske kleskjedens sesongkolleksjoner. Med et eget designteam lanserer H&M Studio hver sesong en limited edition-kolleksjon med fous på trender og statementplagg – med andre ord designerklær du har råd til. Fjorårets høst- og vinterkolleksjon bød på en miks av det feminine og det maskuline med undertøysinspirerte kjoler med skulderstropper og draperte overdeler i kontrakst til maskuline blazere og skinnjakker. Se video fra H&M Studio AW14-visning på Grand Palais i Paris her

LES OGSÅ: Se bildene fra Chanel-visningen alle snakker om

Virkelighetsflukt, solskinn og avslappende dager i Miami og Palm Spring er inspirasjonskildene bak H&M Studio SS15 der pysjsilhuetten, flamingoprint, kaktusprint og slangeskinnsprint, elementer fra sportstøy og 70-tallsinspirerte basisplagg står i fokus. Blant nøkkelplaggene i kolleksjonen er pysjjakke og matchende bukser samt en omslagsmodell, shorts med print, vide og utsvingte jeans, oversized ermeløs tennistrøye, tanktopp med åpen rygg, draperte kjoler, buksedresser, t-skjorter, miniskjørt i semsket skinn med batikkmønster og badedrakt. Viktige accessories er slippersandaler i semsket skinn med batikkmønster eller slangeskinnsprint, høyhælte sandaler med skjerfknyting, klassisk solhatt, skjerf med flamingoprint, sportssokker, semsket skinnveske med batikkmønster, solbriller med cat eye-form, gullfargede øreringer og halskjede. Blant materialene er silke, hamp, denim, jersey og semsket skinn, og fargepaletten holdes i solfylte pasteller, Miami-rosa og fersken, blek denim, sommerhvitt, grønt, vinrødt og marineblått.

– Jeg elsker at H&M Studio for SS15 gir et glamorøst, men samtidig avslappet uttrykk. Pysjamas er så enkelt å bære og ser så flott ut, særlig med høye hæler til. Det handler om å nyte sola på dagtid og la festen overta inn i natten, sier Ann-Sofi Johansson, sjefsdesigner ved New Development i H&M.

LES OGSÅ: Ser du hva som er annerledes med disse modellene?

H&M Studio SS15 kommer i utvalgte butikker og online 12.mars. Se VIXENS favoritter og alle kampanjebildene fra kolleksjoner under;

70-tallets dominerer trendbildet til våren og sommeren - her er våre favoritter fra H&M Studio SS15. COLLAGE: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

70-tallets dominerer trendbildet til våren og sommeren – her er våre favoritter fra H&M Studio SS15. COLLAGE: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Blått til lyst i H&M Studio SS15. Pysjsilhuetten er blant kolleksjonens kuleste. COLLAGE: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Blått til lyst i H&M Studio SS15. Pysjsilhuetten er blant kolleksjonens kuleste. COLLAGE: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

HIPPIE HIPPIE SHAKE: Slik vil vi gå kledd på festival i sommer. COLLAGE: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

HIPPIE HIPPIE SHAKE: Slik vil vi gå kledd på festival i sommer. COLLAGE: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

8424_LB_101_PR 8424_LB_105_PR 8424_LB_106_PR 8424_LB_107_PR 8424_LB_109_PR 8424_LB_111_PR 8424_LB_112_PR 8424_LB_113_PR

8424_LB_114_PR