Sexy, glamorøs og romantisk? Se popprinsessens nye undertøyskolleksjon og døm selv.

I fjor lanserte undertøyskjeden Change sitt samarbeid med Britney Spears og første del av undertøyskolleksjonen The Intimate Britney Spears. Hovedpersonen selv møtte opp på lanseringen av kolleksjonen på Ekebergrestauranten i Oslo der bloggere, fashionistas og journalister var blant de fremmøtte. Nå slipper popprinsessen sin andre kolleksjon i designersamarbeidet. Hva synes du om Britney Spears’ undertøyskolleksjon? Si din mening i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Se kjendisene lese slemme tweets om seg selv

Sexy, glamorøs og romantisk – slik beskrives den nye undertøyskolleksjonen som henter inspirasjon fra stjernenes verden, nærmere bestemt 1930-tallets filmstjerner og Old Hollywood-glamour. Vintage Romace heter stilen som skal tilføre undertøysskuffen en touch av Hollywood med fokus på forførende snitt, pastellnyanser og overraskende fargekombinasjoner.

LES OGSÅ: En av disse er årest mest googlede superstjerner

Kolleksjonen omfatter truser med høyt liv både med og uten hofteholdere, triangle bh’er, skinnende kimonoer og lårkorte nattkjoler – alle skapt med utgangspunkt i hva som skjer når 1930-tallets glam og filmdivaer som Mae West får en tur i tidsmaskinen. Badetøy og loungewear er inspirert av 1980-tallets Miami og cocktails ved bassengkanten med batikkprint, flamingofarger og bikinien Jungle Vibes.

LES OGSÅ: Så mye tjener supermodellen – om dagen

15602 Elma padded - tai highwaiste-w-suspender V2-CMYK BS Image SS15 Elma 1

15600-Anemone-peonypink-camisole-shorts-front-RGB 15605-Endine-ivory-seamless-stayup-bustiere-tai-highwaist-front 15634-Miami-Colour-Splash-splash-dye-swim-bandeau-tai-mini-front 15639-Miami-jungle-vibes-animal-print-swim-triangle-hipster-string-front