Få den perfekte rød løper-looken med Headmasters, og vinn premierebilletter til Fifty Shades of Grey på selveste Valentines Day.

Fifty Shades of Grey – boktriologien om den mystiske og dominerende millionæren Christian Grey og den uskyldige ungjenta Anastasia Steele har gått som en farsott verden over. Siden lanseringen har Fifty Shades-trilogien blitt oversatt til 51 språk og solgt over 100 millioner eksemplarer. Det gjør trilogien til en av de raskest selgende bokseriene noensinne. Nå er endelig filmen basert på E.L.James’ bestselger her.

Vi feirer filmpremieren med å gi bort kinobilletter til premieren på Fifty Shades of Grey til deg og en venn på selveste Valentines Day. I tillegg får dere delta på et eksklusive pre-party i Oslo der dere får styling fra anerkjente Headmasters London før vi drar sammen til filmpremieren. 

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å fylle ut skjemaet under. Frist for å delta i konkurransen er fredag 13.februar.

http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20141011/rs_634x1004-141111101456-634.fifty-shades-dakota-johnson-biting-lip-111114.jpg