Vi gir bort listeplasser til deg og en venn. 

Med låter som Blod & Honning og  Skyene har Siddisjentene i Frk Fryd for alvor sparket inn dørene i musikk-Norge. De er unge, men har rukket å spille i åtte år allerede og har store planer om å føre Stavangers stolte rocke-fane videre. Frk Fryd spiller skittent, hardt og fengende i skjæringspunktet mellom pop-pønk, blues rock og punk-rock. To EP’er var alt de rakk å gi ut før de i fjor slapp nyheten om at de hadde signert platekontrakt med Sony Music. Med sitt debutalbum Hjertebank la de grunnlaget for et refrengsterkt band der fuzz og melodier får like stor plass i repertoaret, og beviste at de har kommet for å bli. Nå kommer jentene til Internasjonalen i Oslo, og vil du lukke øynene og late som om du er på en pumpende alene hjemme-fest hvor husbandet i hjørnet spyr ut feelgood rockehits og alle synger med til refrenget deler vi ut konsertbilletter til deg og en venn. Denne eksplosjonen av et rockeband jobber knallhardt for å skjære inn sin egen identitet i et ellers overbefolket rockeuttrykk, og du kan vinne konsertbilletter til konserten på Internasjonalen fredag 13.februar.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av konsertbilletter til Frk Fryd på Internasjonalen fredag 13.februar er å fylle ut skjemaet under;