– Hun er et eksempel på moderne skjønnhet, sier Giorgio Armani.

Den canadiske skuespilleren Sarah Gadon er det nye ansiktet utad for makeupmerket Giorgio Armani Beauty. Den up and coming-skuespilleren fra Toronto startet sin karriere i TV da hun bare var ti år gammel. Nå, i en alder av 27 år, har hun allerede spilt i rundt 20 featurefilmer og 30 TV-filmer samtidig som hun tar filmstudier ved Universitetet i Toronto. I 2011 ble hun castet til en rolle i David Cronenbergs A Dangerous Method før stjerneregissøren det påfølgende året castet henne til rollen som Robert Pattinsons kone i filmen Cosmopolis. I 2014 spilte hun i filmen Enemy sammen med blant andre Jake Gyllenhaal, Mélanie Laureny og Isabella Rossellini – en rolle hun ble nominert til Beste skuespillerinne under Canadian Screen Awards for.

LES OGSÅ: Er dette vårens store skjønnhetstrend?

– Sarah har de mest delikate, klassisk vakre ansiktstrekkene, og med sitt blonde hår, jevne hudtone og vakre øyne er hun for meg et eksempel på moderne skjønnhet. Jeg ble slått av hennes klare, friske øyne og hennes naturlige eleganse, sier Giorgio Armani.

– Sarah har den mest utrolige huden jeg noensinne har sett. Det er en glede å jobbe med henne, for hun er en vakker person fra innsiden og ut, sier International Make-up Artist for Giorgio Armani Beauty, Linda Cantello.

LES OGSÅ: Dette er makeupartistens skjønnhetshemmeligheter