Vis din kjærlighet, og støtt jenters rett til skolegang i Vietnam.

Lørdag 14.februar er det Valentines Day, og alle hjerter gleder seg. Men midt oppi hjerteballonger, sjokolade og syngende teddybjørner er det ikke alle som er like heldige som oss. Bli med på kampanjen #leaveyourkiss, og støtt jenters rett til skolegang i Vietnam.

LES OGSÅ: Vinn Valentines-pakke med smykker fra Dyrberg/Kern

I samarbeid med Plan Norge har Bik Bok gjennom kampanjen #girlsrighttoeducation samlet inn over en million kroner til bygging og forbedring av klasserom i Vietnam. Nå fortsetter arbeidet, og i forbindelse med Valentines Day lanseres kampanjen #leaveyourkiss der kundene oppfordres til å vise sin kjærlighet ved å tolke hashtagen #leaveyourkiss på Instagram. For hvert opplastede bilde vil kleskjedens donere 1 euro til prosjektet.

– Plan Norge er imponert over engasjementet til Bik Bok og Bik Bok sine kunder. Deres bidrag utgjør en helt konkret forskjell for mange barn i Vietnam som ønsker å gå på skole, sier konstituert generalsekretær i Plan Norge, Kjell Erik Øie.

LES OGSÅ: Se, hun gjør yoga på toppen av en skyskraper

VIXEN har allerede deltatt i kampanjen på Instagram – vårt bidrag kan du se her. Bli med å bidra til arbeidet for jenters rett til skolegang du også. Spre ordet, og delta i kampanjen på Instagram. Vis din kjærlighet ved å tolke hashtagen #leaveyourkiss og tagge bildet med @bikbokofficial. For hvert bilde gir Bik Bok 1 euro til skoleprosjektet i Vietnam. Du kan følge innsamlingen og arbeidet i Vietnam fortløpende her.

leaveyourkiss leaveyourkiss2leaveyourkiss4

 

leaveyourkiss3