Giorgio Armani lanserer makeupprodukter skapt live backstage under motevisningene.

Har du drømt om å få looken til modellene på den internasjonale catwalken? Nå kan du det. For Giorgio Armani Beauty lanserer nemlig makeupproduktene som er skapt live under motevisningene.

LES OGSÅ: Vakker som Lupita Nyong’o – slik får du looken

Gjennom flere sesongen har makeupmerket jobber med en rekke ulike pigmenter og baser som er tilgjengelig backstage under motvisningene til motehuset, og som til slutt har resultert i en Runway Lab. Her finnes et stort utvalg makeupbaser utformet i samarbeid med Armanis internasjonale makeupartist, Linda Cantello, for brukt backstage på Giorgio Armanis motevisninger for å skape farger, konsistenser og nye makeupprodukter live bak kulissene. Fra og med denne våren kommer Giorgio Armani Beauty for første gang til å produsere og lansere produktene skapt i Armani Runway Lab av Linda Cantello backstage under visningen.

LES OGSÅ: Er dette vårens store skjønnhestrend

Makeupkolleksjonen, som har fått navnet Armani Runway, består av tre produkter i eksklusive nyanser; en couturepalett for ansiktet og øynene, en leppestift og en neglelakk. Alle produktene er skapt i kulissene under motevisningen, og vil være tilgjengelig kun seks måneders etter visningen to ganger per år i utvalgte butikker samtidig som de matchende motekolleksjonene.

LES OGSÅ: Det er noe helt spesielt med denne modellen

Giorgio Armani og den tilhørende Armani Runway-kolleksjonen for SS15 henter inspirasjon fra en uvented verden der en følelse av forvetning, svevende mellom havets overflate og tetteheten av en øy som er formet av vinden og en vulkans dype skjelv. Ellers som Linda Cantello selv sier det;

– Dampende sandnyanser skaper mystiske skygger rundt øynene og komplementeres med korte, sølvfargede lyn for å skape en unik look med lysrefleksjoner sammen med en hudtone signert Armani-gløden.

077-NL GASS15-Press- 004 GASS15-Press-001