Lene Orvik følger opp samarbeidskolleksjon med egen kleskolleksjon.

Designersamarbeid er i vinden, og flere av de store kjedebutikkene har kastet seg på trenden. Både Angelica Blick, Jenny Skavlan og Mary-Kate og Ashley Olsen har gjort designersamarbeider for Bik Bok, og sist ute var moteblogger Lene Orvik som lanserte gjestekolleksjon. Nå lanserer toppbloggeren sitt eget klesmerke som skal selges eksklusivt hos Bik Bok.

For knappe seks måneder siden lanserte Lene Orvik sin gjestekolleksjon for Bik Bok. Siden da har hun uttrykt et ønske om å starte et eget klesmerke, og i samarbeid med kleskjeden går drømmen nå i oppfyllelse.

LES OGSÅ: Lene Orvik om gjestekolleksjonen: – Jeg var litt nervøs

– Det er jo utrolig stort for meg å få realisere drømmen min, og jeg er veldig takknemlig for denne muligheten. Det er ikke hver dag man får gleden av å dele en nyhet som dette, og for meg betyr det veldig mye, sier Lene Orvik til VIXEN.

– Det føles helt fantastisk å få muligheten til å jobbe med teamet på Bik Bok nok en gang. Med denne kolleksjonen håper jeg å nå ut til jenta i byen som elsker farger og mønster og som ønsker det lille ekstra som ikke nødvendigvis trenger å være så dyrt.

LES OGSÅ: Sjekk hva supermodellen skal gjøre nå

Kolleksjonen er sporty, feminin og romantisk, og er inspirert av vårens fargepalett med plagg for både strand, hverdag og fest. Silhuetten er en blanding av rene linjer og volum med accessories som prikken over i’en.

Lene Orviks kolleksjon lanserers i utvalgte butikker i Norge og online fra uke 16.

LES OGSÅ: Stjernelag fronter ny Chanel-kampanje