Blogger Camilla Pihl følger opp suksessen, og lanserer ny skokolleksjon for Bianco. Se den nye kolleksjonen her. 

Har du alltid drømt om å være i Camilla Pihl sine sko? Nå kan du det, for bloggeren, trendsetteren og it-jenta følger opp suksessen og lanserer sin andre skokolleksjon for Bianco.

LES OGSÅ: Se bildene fra Camilla Pihl første skokolleksjon her

– Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, sa Camilla til VIXEN da hun lanserte sin første skokolleksjon i fjor høst. Kolleksjonen bestod av sju ulike modellen fra den perfekte bikerbootsen, til ankelboots med stilletthel, støvletter med høyt skaft og flate ankelboots i ulike skinnkvaliteter. Med ventelister på alle skoene ble kolleksjonen en suksess, og følges nå opp av en andrekolleksjon.

LES OGSÅ: Se 50 Shades of Grey-stjernen på første rad under Hugo Boss-visningen

I likhet med den forrige kolleksjonen er vår- og sommerkolleksjonen i ekte Camilla Pihl-stil sort og tidløs. Kolleksjonen består av tre sandaler, en herreinspirert sko og en ankelhøy skinnboot perfekt for festivalsesongen. Med fokus på detaljer, kvaliteter og komfort er kolleksjonen preget av skinn med strukur i reptilmønster, studs og semsket skinn.

– Bianco by Camilla Pihl-samarbeidet er noe av de mest spennende jeg noensinne har vært med på. Det er jo alle jenters drøm å designe sine egne sko. Merkevarene våre i fellesskap ble noe ekstra magisk, og det har vist seg i mottakelsen av skoene i markedet og suksessen vi sammen har skapt. Bianco-teamet er helt fantastisk, og det var en fryd å jobbe tett med dem helt fra designskisser til den endelige kolleksjonen. Jeg gleder meg til å hilse solen velkommen i nye styles, sier Camilla.

Kolleksjonen vil være til salgs i Bianco-butikker rundt om i hele landet og online fra 23.mars med priser fra kr 999 til 1299.

LES OGSÅ: Nå kan du shoppe Kim Kardashian Wests designerklær

Det er ikke første gang Bianco samarbeider med bloggere. Tidligere denne uken skrev VIXEN om moteblogger Barbro Andersen som ble plukket ut som en av jentene fra Biancos Fashion Army til å designe sin egen sko. – Jeg har fått oppfylt et livslangt ønske om å designe noe eget, sa Barbro til VIXEN om designersamarbeidet.

CamillaBianco17200v3 CamillaBianco168224 CamillaBianco173823 CamillaBianco182763