– Kolleksjonen er en hyllest til den sterke kvinnen, sier moteblogger Janka Polliani.

Med en ambisjon om å tilføre mer trend i sortimentet samarbeider skokjeden Sapatos med moteblogger Janka Pollani. Den første kolleksjonen ble sluppet allerede i fjor høst, og nå lanseres en ny og utvidet kolleksjon i samarbeid med den populære motebloggeren.

LES OGSÅ: Er Kendall Jenner det nye moteikonet?

– Kolleksjonen er en hyllest til den sterke kvinnen som kler seg etter humøret og som like gjerne tar på seg pumps til hverdags som til fest. Derfor er denne trendkolleksjonen bred og jeg har hatt stor fokus på kvalitet og detaljer som skiller seg litt ut, sier Polliani i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slo tusenvis av fashionistas i kampen om designdrømmen

Målet med den første skokolleksjonen var å lage sko som kunne brukes til alt. Det har også vært tanken bak denne kolleksjonen. Kolleksjonen vil lanseres i tre drop med det første 9.april, det andre i juni og det siste i august, og består av 20 par sko.

LES OGSÅ: Stjernelag fronter ny Chanel-kampanje

I det første droppet finnes boots, pumps og ankelstøvletter. Pumpsene og ankelbootsene er i duse farger med sølvdetaljer mens de spisse bootsene har et mørkere preg i lakk og nubuck. Pumpsene har et westerninspirert mønster i fargekombinasjoner som dus rosa og sølv og konjakk og sort, mens ankelbootsene har fått nytt liv med metalliske detaljer i en androgyn stil. Snørebootsene med spiss lest kommer i to varianter, den ene i materialmiks med skinn og nubuck for et dyrisk preg og den andre i glinsende skinn.

LES OGSÅ: Se bildene fra Chanel-visningen alle snakker om

Også det italienske skomerket Superga lanserer en ny samarbeidskolleksjon denne våren, og med seg på laget har de et knippe skandinaviske motebloggere inkludert norske Celine Aagaard. Også Bianco fortsetter sin samarbeidskolleksjon med moteblogger Camilla Pihl.