Heldigvis er det aldri for sent å lære. Sjekk ut livsrådnee til Donatella Versace, Angel Haze og moteblogger Susie Lau her.

Det er mye vi skulle ønske at vi hadde visst når vi var yngre, men som vi ikke lærte før det var for sent. Slik er det også for kjendisene. I anledning kvinnedagen tidligere i vår spurte Dazed Magazine kjendiskvinner som Donatella Versace, Angel Haze og Susie Lau om hva de ville sagt til seg selv dersom de var unge igjen. Les og lær!

LES OGSÅ: Hun er blant de hotteste damene på Google

Donatella Versace, motedesigner

– Tør, tør, tør å være deg selv!

Naomi Wolf, forfatter

– Jeg ville fortalt tenåringsversjonen av meg selv at hun burde ta en dyp pust og legge merke til hva som finnes rundt henne. Skriv en dagbok. Prøv alt. Snakk med flere mennesker i alle aldre og lytt til dem. Ikke gjør antagelser. Spør om hjelp. Hør på andres musikk. Ta det med ro. Men igjen – disse tingene vil jeg si til meg selv nå. Generelt prøver jeg å fortelle unge mennesker – hvis de spør – at de bør dra på eventyr, eksperimentere, ta sjanser og tenke utenfor boksen, gjøre feil og lytte til råd, men først og fremst å lytte til sin indre stemme.

LES OGSÅ: Tone Damli er blant de hotteste damene på Google

Daugther, artist

– Ikke prøv å vær som alle andre. Den eneste personen du er garantert å tilbringe resten av livet med er deg selv.

Susie Lau, blogger

– Kom over deg selv, og bare kjør på!

Mary Anne Hobbs, DJ

– Uansett hvor gal verden virker, stol på instinktene dine og vær tro til dem – de vil aldri svikte deg.

LES OGSÅ: Hun er en av verdens fremste it-jenter

Ciara, artist

– Jeg ville sagt til meg selv; tålmodighet er en dyd og ikke tenk så mye på ting. Den viktigte tingen i live er å ikke gå glipp av å ha det moro. Jeg ville også sannsynligvis lagt til; og hold deg unna disse rapperne.

Evie Wyld, forfatter

– Bruk studentbilletten din for det den er verdt. Og prøv litt hardere, for Guds skyld.

LES OGSÅ: Er de historiens heteste filmpar?

Angel Haze, artist

– Jeg ville sagt til tenåringsversjonen av meg selv; ikke bekymre deg, ikke bruk så mye tid på å hate deg selv, ikke røm, si hva du mener. Jeg ville fortalt en yngre utgave av meg selv at alt ordner seg og at ingen kan endre deg, og jeg ville oppfordret meg mer enn jeg ville prøvd å ødelegge meg.

Zoe Pilger, forfatter

– Rådet jeg ville gitt meg selv som tenåring er det samme rådet som jeg ville gitt meg selv nå; stol på instinktene dine!

Charlie XCX, artist

– Stol på instinktene dine, vær mot andre slik du vil at de skal være mot deg og aldri bekymre deg for hva folk tror om deg.

Skjermbilde 2015-03-09 kl. 12.00.59