VIXEN og Side2 inviterer til shoppingkveld, og du får muligheten til å vinne en bli ny-dag for deg og en venninne. 

Endelig er våren her, og det må feires – med shopping! Torsdag kveld inviterer VIXEN og Side2 til shoppingkveld på Arkaden med 25 prosent i 25 butikker.

Ikke gå glipp av mange gode tilbud i butikker som Bik Bok, Bianco, Carlings og Glitter, og husk at de første 150 som handler for over 200 kroner får en superfin goodiebag. DJ Monica fra Klubb Lollipop spiller plater, og det blir forfriskninger fra Nobe Aloe Vera og smaksprøver fra Big Bite og Frozen Yoghurt.

Alle som deltar på shoppingkvelden har muligheten til å være med i kule konkurranser med fete premier – blant annet en bli ny-dag for deg og en venn som inkluderer shopping for kr 5000 på Arkaden og klipp og styling på Adam og Eva.

a3plakat