Få tipsene til sesongens frisyrefavoritter.

Vi har allerede sett det på catwalken hos noen av verdens fremste designere og motehus. Denne sommeren er både wet looken, hestehalen og messy hair blant sesongens hotteste frisyrer.

Kanskje er du lei av hverdagsfrisyren eller kanskje vil du rett og slett bare prøve noe nytt. I samarbeid med Arkaden Shopping gir vi deg sommerens hotteste tips til frisyrene du bør prøve ut og produktene du trenger for et perfekt resultat.

hår

WET LOOK: Sesongens hotteste look er wet looken. Hvorfor ikke rocke den opp med litt glitter? Redken Stay High 18 high-hold gel to mousse fra Adam og Eva, Redken Braid Aid 03 fra Adam og Eva, strikk fra Glitter, Bjørn Axen matt wax fra Apotek 1, børste fra HH Simonsen fra Adam og Eva. Alle produktene får du på Arkaden Shopping. Foto: Redken og leverandørene.

Wet looken er overalt denne sesongen, men glem den overarbeidede utgaven – denne sommeren skal det være enkelt, fresht og naturlig. Tenk less is more – det gjelder både for makeupen og frisyren. La deg inspirere av designere som Thakoon, Alexander Wang og Temperley. For en ekstra touch prøv glitter i håret – det gir en superkul effekt til den minimalistiske wet looken, og er perfekt til sommerens fester.

hestehale

HESTEHALEN: Sporty, fresh og feminin med sommerens hestehale. Redken Frizz Dismiss Shampoo fra Adam og Eva, børste fra Glitter, Coconut Oil Hair Shine og Rainforest Moisture Hair Butter fra The Body Shop. Alt fra Arkaden Shopping. Foto: Oslo Runway og leverandørene.

Den sporty hestehalen er tilbake, men denne gangen skal den være lav. Perfekt når du vil gjøre det helt enkelt, men likevel være supertrendy. La deg inspirere av modellene under Oslo Runway, og lag en stram sideskill. Hemmeligheten bak denne looken er et sunt, vakkert og glansfullt hår – det får du med en god sjampo og hårkur rik på nærende, fuktighetsgivende og pleiende ingredienser.  En god hårolje tilfører ekstra glans.

messy-hair

MESSY HAIR: Dette er en oppdatert versjonen av beach looken. Stjel stilen fra Oslo Runway med Bjørn Axen style fra Apotek 1, Banana Shampoo og Conditioner fra The Body Shop og kronen på verket – en blomsterkrans fra Glitter. Alt fra Arkaden Shopping.

Messy hair skal se litt tilfeldig ut, selv om du faktisk har brukt en stund foran speilet på badet for å få det slik. Start med å vaske håret med en god sjampo og balasam. Style med et pudder som gir både volum og et matt resultat. Spray pudderet i røttene, og jobb inn med fingrene. Denne oppdaterte versjonen av beach looken er også superfin med en søt blomsterkrans for en feminin kontrast til den “uferdige” looken.

Vil du ha flere tips eller inspirasjon til sesongens hotteste frisyrer? På Arkaden Shopping finner du både Adam og Eva og mange andre butikker med et stort utvalg hårprodukter og -accessoarer.