Lanserer yogakolleksjon i samarbeid med yogainstruktøren og bloggeren. 

Designsamarbeid er i vinden, og mens H&M satser på store internasjonale designere og motehus, nå med Balmain og kreativ leder Olivier Rousteing i spissen, er samarbeid med bloggere også hot. Nå inngår Kashmina designsamarbeid med Vibeke Klemetsen.

LES OGSÅ: Se den svenske toppbloggerens Nelly-kolleksjon

Det norske kashmirmerket lanserer denne høsten en yogakolleksjon i samarbeid med yogainstrukturøren, tv-personligheten og bloggeren. Kolleksjonen inneholder jumpsuits, bukser, leggvarmere, gensere og jakker – alt i hundre prosent kashmir.

LES OGSÅ: Har de laget vårens hotteste sko?

– Som yogainstruktør og ivrig yogautøver er jeg opptatt av komfort i alle ledd, og spesielt når det kommer til tøy. Jeg går stort sett alltid i treningstøy, og er opptatt av å holde meg varm til enhver tid. Jeg har alltid savnet deilig til og fra-plagg som både er fine, kule, behagelige og ikke minst i god kvalitet. Dette er et drømmeprosjekt der jeg har fått lov til å dele dette med likesinnende. Plaggene er designet med hjertet utfra tanken om at man skal ønske å ta på seg disse plaggene hver dag i forbindelse med trening, når man skal slappe av hjemme, på hytta eller på ferie, sier Vibeke Klemetsen.

LES OGSÅ: Dagmar samarbeider med svensk stjerneskudd

Kashmina_20156698 Kashmina_20156605 Kashmina_20156420 Kashmina_20156500 Kashmina_20156369