Jenny Skavlan har designet smykkekolleksjon for David Andersen. Se de flotte kampanjebildene og bli med behind the scenes på fotopptak her. 

Skuespiller, it-jente og blogger Jenny Skavlan er kjent for sin stilsans og store interesse for mote, trender og tendenser. Nå har hun designet sin første smykkekolleksjon for David Andersen. Se alle kampanjebildene og bli med behind the scenes i kulissene på fotoopptak her.

LES OGSÅ: Er dette de nye trendsmykkene?

– Jeg har latt meg inspirere av de harde, men samtidig myke linjene fra Art Deco, og hentet inspirasjon fra interiøret i den stilperioden. Det er mye geometriske former og lite krimskrams. Store, glatte flater, runde former og levende materialet. Materialer og former i en deilig balanse. Det har vært kjempespennende å jobbe med dette, og jeg håper det blir godt mottatt, sier Jenny Skavlan.

LES OGSÅ: Kaster seg på piercingtrenden

Selv slapp hun nyheten på bloggen sin under tittelen Kjære (mar) Mor! – et materiale som er gjennomgående i smykkekolleksjonen blant annet med stener i carrara-marmor.

– Jeg har tatt i bruk marmor, et materiale vi har sett mye i interiørtrender, som jeg synes passer ypperlig med matt gull – litt funky og litt elegant, skriver Skavlan på bloggen sin.

– I designprosessen har jeg lett i gamle smykkeskrin, vært på antikvariater på leting etter gamle smykketeknikker og materialer jeg kunne ta i bruk. Jeg har sittet lenge med arkitektvenninnen min Line som er rå på linjer og balanse i former. Og alle disse inntrykkene har blitt kollleksjonen som den er nå.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett toppbloggerne før

Trenden med gjestedesignere synes ingen ende å ta. Fra H&Ms imponerende liste over internasjonale designernavn som Karl Lagerfeld, Alexander Wang og nå sist det franske motehuset Balmain med kreativ leder Olivier Rousteing i spissen til Gina Tricots vårkampanje med noen av Skandinavias fremste it-girls blant annet den norske motebloggeren Hanneli Mustaparta og det italienske skomerket Supergas samarbeid med Pernille Teisbæk, Caroline Blomst og moteblogger og tidligere StyleMag-redaktør Celine Aagaard. David Andersen har lenge hatt Jenny Skavlan som sin ambassasør, og har blant annet hatt moteblogger Camilla Pihl som gjestedesigner som nå er aktuell med sin andre kolleksjon.

Se behind the scenes-filmen fra fotoopptaket til kolleksjonens kampanjebilder her;

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku

Styling: Linn Linnea Jøssang Helgeland. Fotograf: Jeton Kacaniku