Vi har trukket to heldige vinnere som hver får et komplett hudpleiesett fra Cosmica.

Drømmer du om en sunn, frisk og vakker hud? Da er det viktig at huden din er i balanse. Det kan være vanskelig å opprettholde i våre stressende liv, men med riktig hudpleie kan du få balansen tilbake.

Som med alt annet i livet, føles huden din som best når den er i balanse. For at huden skal kunne ha den rette balansen og fungere som den skal er det viktig at den kan holde på fuktighet på en effektiv måte, ha rett pH-verdi og få riktig rengjøring og næring. Slik hjelper du huden gjennom hverdagen og livets påkjenninger, og bare slik kan huden beholde sin fuktighet og elastisitet.

Vi har trukket to heldige vinnere som hver får et komplett hudpleiesett fra Cosmica bestående av Rebalancing Cleaning FoamRebalancing Skin Toner25+ Anti Age Protecting Day Cream og 25+ Anti Age Restoring Night Cream. Hver premie har en samlet verdi på kr 682.Gratulerer til Lise og Sofie. Vinnerne har blitt kontaktet per mail.