Slik vil stjernestylistene se deg neste sesong. 

Sommeren er knapt her, men det betyr ikke at vi ikke kan få en sneak peak på høsten allerede nå. Wella Professionals lanserer nemlig trendene for høsten og vinteren i sin Prêt-á-Porter-kolleksjon Unchartered Territories.

LES OGSÅ: Ser du hvilken tv-serie dette minner deg om?

Prêt-á-Porter-kolleksjonen består av seks forskjellige looks som er inspirert av landskapets jordlige fargetoner og marmorerte farger, og er skapt av noen av verdens fremste stylister, nemlig Global Creativ Director i Wella Professionals, Dimitry Vinokurov fra Russland og Miguel Estelrich fra Brasil. Kolleksjonen skal fremheve skjønnheten i det jordnære med marmorerte farger og naturlige teksturer.

– Se for deg hår som er blitt flettet i full fart, før en sterk vind blåser det ut og løsner frisyren samtidig som teksturen avsløres som full av indre styrke og skjønnet, sier Dimitry Vinokurov, som fortsetter;

– Kolleksjonen er inspirert av harde værforhold og utemmede landskap, og vi har skapt uventede nyanser av jord, mineraler og kontur fra stein til hårfargen.

– Den rå estetikken i det naturlige bringer fram den sanne skjønnheten – og avlsører essensen av dens opprinnelige tilstand. Det er en råhet i det uoppdagede hvor skjønnheten ligger, sier Miguel Estelrich.

LES OGSÅ: Ser du hva som er så spesielt med denne trenden?

wella5 wella4 wella3 wella2 wella