Se om du er blant de heldige vinnerne.

Sommeren er her, og vi feirer med å gi bort gavekort på Gina Tricot slik at du kan shoppe deg en splitter ny sommergarderobe – helt gratis!

Sommeren hos Gina Tricot har et sporty, men feminint uttrykk med fokus på denim, vide bukser, strikk, maritime v-halser og striper. Kolleksjonen har en ren og luksuriøs look med pasteller som grønt, gult, rosa og blått blant hovedfargene. I New Classic-kolleksjonen er også tidløse plagg i nøytrale farger som beige, sort, grått og hvitt, mens sportskolleksjonen er preget av friske farger og mønstre.

Vi bad dere velge hvilket av antrekkene under dere likte best, og har nå trukket tre heldigere vinnere. Gratulerer Ada E., Veronika R. og Kerly C.- dere får hvert deres gavekort fra Gina Tricot på kr 1000.

1503_GINATRICOT_007_230_low 1503_GINATRICOT_008_004_low 1503_GINATRICOT_009_087_EXT_low