Sommeren er her, og uansett om du skal tilbringe lange, late feriedager i byen, på fjellet eller på stranda med sand mellom tærne er den perfekte sommersveisen minst like viktig som godt vær. I alle fall nesten da. Vinn sommerens fineste hårpleiepakke – se hvordan du kan bli med i konkurransen under.

Det er lettere sagt enn gjort å pakke lett til ferien. For man vet jo aldri hvor mange sko man egentlig trenger. Eller hvor mange ganger om dagen man kommer til å skifte. Eller hvor mange bikinier som er akkurat passe. Men én ting er sikkert – det som ikke trenger å ta opp plassen er hårpleieprodukter. For hvem gidder vel å drasse med seg tunge produkter og store stylingverktøy på ferie? Ikke vi i alle fall. Og det synes vi heller ikke at du skal. Derfor gir vi bort sommerens fineste hårpleiepakke bestående av essensielle reiseprodukter som du enkelt kan pakke med deg på sommerferie.

Vi trekker én heldig vinner som får sommerens fineste hårpleiepakke bestående av reisehårføneren Satin-Hair 1 PowerPerfection HD180 og reiserettangen Style&Go fra Braun samt tørrshampoen Dry Me og Extra Volume Mousse fra Wellas nye hårstylingserie EIMI. Premien har en samlet verdi på kr 729.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen om sommerens fineste hårpleiepakke er å like dette innlegget og legge igjen en kommentar på denne posten på vår Facebook side der du skriver “jeg vil vinne sommerens fineste hårpleiepakke“. Frist for å delta i konkurransen er 10.august.