I fjor kom det inn rekordmange nomineringer til VIXEN Blog Awards, og nå åpner endelig nomineringen til VIXEN Blog Awards 2015.

Hvem synes du fortjener å vinne VIXEN Blog Awards 2105? Vi trenger din hjelp for å kåre de aller beste, mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen områder som mote, trend, skjønnhet og livsstil, mat, interiør og trening. Sjekk hvordan du kan nominere dine favorittbloggere her.

Du kan nominere dine favorittbloggere i hele 13 ulike kategorier. Du kan lese mer om de ulike kategoriene i VIXEN Blog Awards 2105 her. Nye kategorier denne gang er blant annet Årets Snapchat, Årets gullpenn, Årets bloggbusines. Du kan nominere så mange blogger du vil i så mange kategorier du ønsker – og husk, ingen blogg er for liten! Du kan så klart også få leserne dine til å nominere din blogg, blant annet ved å bruke gifene du finner i denne artikkelen, og nominere din egen blogg.

Med utgangspunkt i nominasjonene fra leserne finner en jury  bestående av fagpersoner, redaktører, journalister og andre mote- og kulturpersonligheter frem til bloggerne som går videre til semifinalen. Det er opp til leseren å stemme sine favorittbloggere videre til den store finalen før juryen finner frem til vinnerne som presenteres på prisutdelingen i januar 2016. Lurer du på hvem som sitter i juryen i VIXEN Blog Awards 2105 – ble bedre kjent med jurymedlemmene her.

Kategorien Folkets favoritt er en såkalt leserbestemt kategori der leserne både nominerer og stemmer frem sine favoritter hele veien fra semifinalister til finalister og vinnere.

Du kan nominere dine favorittbloggere til VIXEN Blog Awards 2015 her.

Av over 20 000 nominasjoner fant juryen frem til semifinalistene før leserne stemte sine favorittblogger videre til den store finalen og juryen igjen fant frem til vinnerne som ble presentert under prisutdelingen på Christiania Teater i Oslo i januar i år. Christine Dancke ledet showet, og Ida Maria, Maya Vik og Sandra Kolstad underholdt fra scenen. Det ble delt ut priser i hele 17 ulike kategorier, blant dem Årets moteblogg, Årets Instagram og den gjeveste av dem alle – Årets blogger. Se toppbloggerne, fashionistaene og kjendisenes antrekk på den røde løperen her, alle vinnerne av VIXEN Blog Awards 2014 her og se filmen og alle bildene fra prisutdelingen her. Du kan også bli med toppbloggerne backstage på stylingvorspiel med L’Oréal, Redken og Urban Decay her, og se bildene fra VIXEN Blog Awards preparty på Hotel Continental her.