Tidligere i sommer ble det klart at den prisvinnende journalisten, motebloggeren, forfatteren og tidligere STYLEmag-redaktøren Celine Aagaard legger ned bloggen Hippie Hippie Milkshake for å starte nettsiden og forecastprosjektet Envelope. Hva har så den trendbevisste toppbloggeren i sin egen veske?

Aller først: fortell om ditt nye prosjekt Envelope?

– Envelope er et motenettsted med innhold som skal inspirere og overraske. På konvolutten står avsenderen, men innholdet skal variere innen fagfeltene mote, reise, mat, mennesker, skjønnhet, interiør og reise. På Envelope skal leseren få være i kulissene, møte spennende personligheter fra inn- og utland og få små og store tips til hverdagsstyling og reisemål. Envelope er også del av et forecast-prosjekt jeg jobber med Anti på, sammen med ressurser fra inn- og utland innen kultur, mote og livsstil.

LES OGSÅ: Moteblogger med ny skokolleksjon for Sapatos

Hva pleier du alltid å ha med i vesken?

– Jeg har alltid med kamera, som oftest både et pocketkamera, Canon G7x, og et speilreflekskamera, Nikon D7100, Mac, solbriller, kam, nøkler, diverse kaffekort med stempler fra Kaffebrenneriet, lader, usb-kabler, pass, gojibær, penn, almanakk og notatbok. Selv i disse digitale tider er jeg opptatt av notatnøker, jeg lager to do-lister på gamlemåten. Jeg prøver å tenke praktisk, og Mac-coveret fra Acne, som ikke tilfeldig er formet som en konvolutt – en Envelope, fungerer også som clutch. Har jeg med en større veske hender det jeg har med meg både loafers, paraply og bikini. Man vet aldri helt hva dagen bringer. Det liker jeg.

LES OGSÅ: Satser på motebloggere i ny vårkampanje

Hva drar du aldri hjemmefra uten?

– Solbriller, pass, kamera og mobil. Jeg er oppvokst med en far som er fotograf, og er opplært til at man aldri vet når de gode motivene dukker opp. Kameraet er mitt viktigste verktøy, og mobilen er jeg med jobben blitt avhengig av. Solbriller redder enhver slapp morgen. Jeg rekker sjeldent å sminke meg så mye, og da er et par graderte solbriller perfekt å se verden gjennom når man har trøtte øyene etter en natt foran skjermen. Skal man plutselig på reise er passet smart å ha med seg. Jeg reiser heller aldri hjemmefra uten Pilen. Min sykkel.

LES OGSÅ: Har de laget vårens hotteste sko?

Celine Irgens Aagaard er en norsk blogger, stylist, journalist, forfatter og redaktør. Hun har arbeidet som journalist i Aller Media i 18 år. Aagaard er best kjent for sin rolle som redaktør for magasinene STYLEmag, STYLE interiør, Mag og Topp og senere som blogger under navnet hippiehippiemilkshake.

Hun er hyppig brukt som moteekspert i media, har utgitt tre bøker og gjort flere designersamarbeid. Aagaard har vært avbildet i flere internasjonale magasiner og på nettsider som The New York Times, Vogue, W Magazine, Style.com, Nylon, Marie Claire, Harper´s Bazaar, Stockholmstreetstyle.com, WhoWhatWear.com, TheManRepeller.com, TheZoeReport.com og Le21eme.com.

Aagaard vant prisen for Årets moteblogg under VIXEN Blog Awards 2013 og 2014 og Årets Instagram under VIXEN Blog Awards 2014. Hun arbeidet nå som journalist og trendforsker, og er grunnlegger av nettstedet Envelope.

LES OGSÅ: Se alle vinnerne fra VIXEN Blog Awards 2014

Foto: Celine Aagaard

ENVELOPE: Celine Aagaard lanserte nylig nettsiden og forecastprosjektet Envelope.no. Foto: Celine Aagaard

I VESKA TIL CELINE AAGAARD: Celine drar aldri hjemmefra uten kamera, solbriller, veske, lipgloss, penn, kam og Mac. Foto: Celine Aagaard.

I VESKA TIL CELINE AAGAARD: Celine drar aldri hjemmefra uten kamera, solbriller, veske, lipgloss, penn, kam og Mac. Foto: Celine Aagaard.