Mardou&Dean er en av Norges mest populære designduoer, bestående av Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors. Merket har hatt en fantastisk utvikling siden oppstarten i 2007. Fra å være et rent jeans-merke har designduoen tatt steget helt ut og lager nå en komplett garderobe for både kvinner og menn.

Første internasjonale visning

Visningen deres fredag 7. august under Copenhagen Fashion Week var duoens første internasjonale catwalkshow, og et show det var knyttet stor spenning til. For gjennom sin kompromissløse design og edgy uttrykk har Mardou&Dean opparbeidet seg en stor tilhengerskare og blitt norsk motebransjes yndlinger, og de siste sesongers kolleksjoner har blitt behørig hyllet i norsk, så vel som internasjonal, motepresse.

LES OGSÅ: De beste Insta-antrekkene fra Copenhagen Fashion Week

– Jeg er fascinert av fart, maskiner og reise

Og de skuffet ikke fansen. Nedover catwalken sendte de kroppsnære korte kjoler, fløyelsbukser, skinnjakker og gudinnekjoler. Alt med deres karakteristiske rock`n roll attitude, men denne gangen med en futuristisk vri. Om kolleksjonen sier kreativ leder, Ingrid Bredholt, i en pressemelding:

– Jeg er fascinert av fart, maskiner og reiser. Jeg har jobbet med fasonger inspirert av menneskets illustrasjon av bevegelse, forteller hun.

Paletten var for det meste i hvitt og grått, med innslag av sort, sølv og dus blått. Og detaljene i kolleksjonen hadde en utpreget industriell følelse over seg. Vi spår at de gjennomsiktige brillene blir neste sommers store trendtilbehør. Sjekk noen av antrekkene fra fredagens visningen her:

LES OGSÅ: 8 ting du ikke visste om Cara Delevingne

Foto:

Foto: COPENHAGEN FASHION WEEK®Foto:Foto: COPENHAGEN FASHION WEEK®Foto:Foto: COPENHAGEN FASHION  WEEK®Foto:Foto: COPENHAGEN FASHION WEEK®Foto:Foto: COPENHAGEN FASHION WEEK

 

M&D8..

Foto:

Foto: COPENHAGEN FASHION WEEK®