Drømmer du om å finne den perfekte neglelakken, den som bare skriker deg? Nå har åtte heldige bloggere fått muligheten til å lage sin egen drømmelakk i samarbeid med TL Design. Og de kan bli dine. Åtte helt ulike farger som representerer hver av bloggerens tanke rundt stil, mote og trender.

Personlig preg

Alle bloggere har sin ulike stil og kommuniserer det på bloggen sin. Gründer av Tone Lise Akademiet, Tone Lise, ville gi dem muligheten til uttrykke seg og sin merkevare gjennom dette samarbeidet.

– Visjonen bak blogg-kolleksjonen var å gi flere mulighet til å skape noe eget. Bloggere bygger egne merkevarer, og gjennom å designe en egen lakk kan de kommunisere sitt uttrykk enda tydeligere, sier hun.

Og et personlig preg på lakkene har det blitt. Alt fra kritthvitt til burgunder og brunt. Noen klassiske pasteller og selvfølgelig knallrødt.

LES OGSÅ: By TiMo – Slik får du sminkestilen

Se min farge

Agnes Louise  er en av Norges største beauty-bloggere. Hun var veldig fornøyd med sitt fargevalg.

– Fargen jeg har valgt skriker omtrent Agnes, i tillegg til det synes jeg burgunder er den ultimate høstfargen, sier en storfornøyd blogger.

En av de mer utradisjonelle fargene var det blogger Hao Vu som stod for. Hans valg falt på kritthvitt.

– Jeg valgte en kritthvit farge, som beskriver den rolige siden av meg selv. Ikke mange gutter går med lakk på neglene. Jeg ønsker å inspirere andre til å gjøre det, da med en tidløs farge som går til alt. Denne fargen er også perfekt til å lyse opp høsten, forteller han.

LES OGSÅ: Se hva bloggefavoritt Maria Black gjør nå

Høstfavoritter

Mange av bloggerne hadde laget farget med tanke på høsten og skal vi tro bloggerne er det rosa, rødt, brunt og korall som gjelder denne sesongen. Alle like anvendelige til høstgarderoben.

– Lakkfargen min er fargen jeg falt pladask for ved første øyekast, det er den fargen som representerer meg og min smak best. Og som passer høsten helt perfekt, sier Jeanette Walayat.

Hun liker farger som går til alle anledninger.

– Fargen går til alle anledninger og kan brukes daglig, akkurat slik jeg liker det. Jeg er så spent på hvordan fargen mottas og kan nesten ikke vente, sier hun.

En annen som også valgte en farge som går til alt var Chioma Anugweje. Hun gikk for pastell.

– Jeg liker pastellfarger uansett sesong, og jeg føler en lekker nude farge passer hvilken som helst årstid. Det er en klassisk farge som alle kler, forteller bloggeren.

Se resten av TL Design Blogg Collection her.

TLDesign3

TL DESIGN BLOG COLLECTION: Bloggerne har laget sine ultimate neglelakkfavoritter. Alle koster kr 99. Hvilken liker du best? Foto: Levrandør