Den 28 år gamle bloggeren og designeren Lene Orvik presenterer denne sesongen en kolleksjon full av klær og tilbehør inspirert av Norden og dets klima. Orvik er blitt både en trygg og selvsikker designer, i følge Bik Bok, og den nye kolleksjonen blir hennes tredje i samarbeid med motekjeden siden 2014.

– Jeg kan med glede og stolthet presentere en tredje Lene Orvik kolleksjon! Herlighet, dette er SÅ GØY, tenk at jeg har designet tre kolleksjoner for Bik Bok. Det hadde jeg aldri drømt om, skriver Orvik på bloggen sin.

Kolleksjonen inneholder en komplett høstgarderobe med plagg til både hverdag og fest. Blant nøkkelplaggene vil man finne en kåpe og vest med teddyfòr som er vendbar, og dermed gir to jakker / vester i ett og samme plagg.

– Den nye kolleksjonen skiller seg fra mine forrige to og inneholder en større blanding og utvalg av kvalitetsmaterialer enn før, noe som føles veldig morsomt og spennende. Jeg vet bedre hva som selger og hva mine kunder ønsker, og jeg har turt å være litt mer vågal nå enn ved de tidligere kolleksjonene. Øvelse gjør mester! sier Lene i en pressemelding.

– Fargeskalaen i høstkolleksjonen er klassisk og inkluderer kamel, grå, off white og svart. Aksentfarge er en knallrød farge som jeg elsker! Jeg vil anbefale at du styler klærne lag på lag for å få den ultimate høstlooken, sier hun.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig på byLeneOrvik.com, Bikbok.com og i utvalgte Bik Bok-butikker i Norge fra oktober.