Blogg er big business. Men ikke alle er like synlige. Noen som derimot har fått mye eksponering de siste årene er bloggerne på TV 2 Bliss. De har blitt kjente og kjære TV-fjes og kan med rette kalle seg kjendiser. Vi elsker å følge livene deres, og til høsten er vi så heldige at vi får følge John Arne og Angelica Riise. Ikke at vi ikke liker sesongens casting, men VIXEN har noen drømmedeltagere vi gjerne skulle likt å se i det populære programmet.

LES OGSÅ: Bloggsamarbeidene vi aldri glemmer

Vixens drømmecast

Vi  har tatt oss friheten til å lage en drømmeliste over bloggere vi mer enn gjerne skulle ha sett på den lille skjermen. For la oss være ærlige, det finnes nok av personligheter å ta av.

Hvem: pappahjerte.blogg.no

Hvorfor: Han er funny fyr med mye på hjertet, bokstavelig talt, og han er nok den ærligste foreldrebloggeren som finnes. Han beskriver seg selv som den tøffeste pappabloggeren med det mykeste hjertet. Og han har skrevet en bok om forvandlingen fra tøff ungkar til myk pappa. Det må det jo bare bli god TV av.

Hvem: KongHalvor.blogg.no

Hvorfor: Nok en funny fyr. Han blogger vel strengt tatt ikke så mye lenger, men hadde vært en drøm å se på TV-en. (igjen). Med sin særpregede SoMe-stil klør vi etter å se hvordan han kommer opp med ideer og hvordan en dag i livet til Kongen er. Vi ser for oss at han er som en løk med mange lag hvorpå noen forhåpentligvis vil passe på TV.

Hvem: EspenHilton.com

Hvorfor: En frittalende kar med stort nettverk. Han caster til Paradise Hotel og vet hva det er å lage god TV-underholdning. Mange baller i luften har han også, og tar vi utgangspunkt i bloggen finnes det ikke et kjedelig øyeblikk i Espen Hiltons liv. Derfor vil vi se han på TV.

GLAM GIRLS: VI håper å få se mer av Annabel Rosendahls glamorøse liv på TV-skjermen. Her sammen med moteblogger Celine Aagaard. Foto: Instagram / @annabelrosendahl

GLAM GIRLS: Vi håper å få se mer av Annabel Rosendahls glamorøse liv på TV-skjermen. Her sammen med moteblogger Celine Aagaard. Foto: Instagram / @annabelrosendahl

LES OGSÅ: Toppblogger Lene Orvik lanserer ny kleskolleksjon

Passion for Fashion

På motefronten er det et hav av bloggere å ta av. Og spøk til side! Vi kunne ønsket oss ett innblikk i den virkelige motebransjen. Her er dem vi mener kunne funket bra på TV.

Hvem: AnnabelRosendahl.com

Hvorfor: Annabel er innkjøpssjef hos luksusbutikken Høyer og blogger. Vi drømmer om å være med på glamorøse innkjøpsturer til Paris og sitte front row på motevisninger.

Hvem:  Marianne Theodorsen aka TheStyleDevil.

Hvorfor: Marianne Theodorsen skiller seg ut i moteblogguniverset. Stilen hennes er rocka,  hun er frittalende og har en vinnende personlighet. På mange måter moteverdens svar på Suzanne Aabel.

Hvem: Caroline Skjelbred

Hvorfor: Vi regner med at hun allerede er spurt, men våger oss til å foreslå motepersonligheten nok en gang. ELLE-stylisten er et kjent navn i motebransjen. Hennes sprudlende humør og hennes bakgrunn fra Oslos beste vestkant gjør henne til perfekt TV-materie. Vi blir glade bare av å tenke på det.