Kendall Jenner var tidligere kanskje best kjent som en av de mindre kjente Kardashian-søstrene. Nå spås det at hun tar motetronen fra Kim Kardashian. Se hvorfor Kendall Jenner er det nye moteikonet her.

På alles lepper

For Kendall Jenner er overalt, på alles lepper og spås å bli det nye moteikonet. Hun har allerede gjort det stort som modell, og har gått på catwalken for noen av verdens fremste designere og motehus som Fendi, Balmain, Givenchy og Dolce & Gabanna og ikke minst Chanel der hun sammen med andre toppmodeller modeller som blant andre Cara Delevingne er en av kreativ leder Karl Lagerfelds favoritter. Du fikk kanskje også med deg Balmain-bildene med Kendall og Kylie Jenner?

LES OGSÅ: Norske Peter Dundas kler opp Kim Kardashian

Kendall Jenner har også vært på forsiden av noen av verdens mest toneangivende motemagasiner,  New York Times gjorde tidlig en feature på hennes rise to fame, og det kredible motemagasinet Dazed & Confused puttet henne på coveret med påstanden om at hun er i ferd med å forandre moten.

 

Fra realitystjerne til supermodell

Kendall Jenner ble først kjent gjennom realityserien Keeping Up With The Kardashians med halvsøstrene Kim, Kourtney og Khloé Kardashian og søsteren Kylie, og har på rekortid gått fra å være “bare” en realitystjerne til å bli en av verdens fremste fashionistas, trendsettere og it-jenter.

 

LES OGSÅ: Få Kendall Jenners superhotte wetlook her

Hun er en del av bølgen med såkalte sosiale medier-modeller som Hailey og Ireland Baldwin og Gigi og Bella Hadid. For ikke å nevne supermodell, fashionista og it-jente Cara Delevingne som ikke ulikt Kendall Jenner gikk fra å være et sosiale medier-fenomen til å bli sett på catwalken for de største internasjonale motehusene og designerne og på forsiden av noen av verdens mest toneangivende motemagasiner.

It-girl

2014 ble et viktig år for Kendall Jenner som gikk fra sosiale medier og realityserier til opptredener på catwalken under moteukene i New York, Milano og Paris. It-jente-statusen skøyt for alvor fart da hun ble sett på første rad under moteukene side om side med Vogue-redaktør Anna Wintour som sies å være blant de første til å spotte nye trendsettere. Så langt i 2015 har det bare gått én vei Kendall Jenner, som nylig slapp sin Topshop-kolleksjon sammen med søster Kylie Jennerse alle bildene fra designersamarbeidet alle snakket om her.

Mote-yndling

I kjølvannet av superstjernestatusen har det også fulgt et stilskifte fra den karakteristiske Kardashian-stilen til mer minimalistisk, moderne og trendy med stadig opptredener på den røde løperen med lovord fra en samlet motepresse. Og selv om Kendall Jenner har dyr smak, har hun blitt hyllet for å ha en stil som alle kan la seg inspirere av. VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir sa følgende til Klikk.no på spørsmål om Kendall Jenners stil;

LES OGSÅ: Stjel Kendall Jenners stjernestil fra Tommy Hilfiger-visningen her

– Selv om Kendall er en av verdens fremste it-jenter, og er på forsiden av noen av verdens mest toneangivende motemagasiner, går på catwalken for noen av verdens fremste designere og motehus, er bffs med noen av verdens kuleste supermodeller og superstjerner, sitter front row på alle store motebegivenheter og stråler i eksklusiv og svindyr design på den røde løperen, har hun en kul, trendy og chic hverdagsstil som er lett å la seg inspirere av.