Det nye, norske designermerket / STAY setter fokus på kvalitet, rene linjer og feminin silhuett. Nå kan du vinne gavekort fra det nye, norske trendmerket som selges eksklusivt hos Carlings.

– Cleant, egdy og moderne

–  STAY er for kvinnen som ønsker en garderobe som er clean og edgy. Hun ønsker kvalitet, uten å sprenge lommeboken. Hun ønsker noe som varer, men som også er med i tiden, fortalte designer Marianne Groos til VIXEN i forbindelse med lanseringen av merket.

 Eksklusivt på Carlings

– Jeg ble tilbudt muligheten å bruke all min kunnskap til å modernisere jenteavdelingen til Carlings, og i den sammenheng starte et nytt merke, STAY, forteller Groos om oppstarten av merket som føres eksklusivt på Carlings.

– Tenker på en kvinnes must have items

Det nye, norske trendmerket setter fokus på skreddersøm, femininitet versus det androgyne og lag på lag for en garderobe som kan styles både androgynt og feminint.

– Jeg tenker på en kvinnes «must have items». En kul hvit skjorte, en tailored buske og en flatterende jakke. For meg er det også viktig at klærne er komfortable, like mye som de må være stilsikre.

Vinn gavekort fra / STAY

Vil du vinne gavekort fra det nye, norske trendmerket? Vi trekker tre heldige vinnere som hver får et gavekort på 1000 kroner.

Alt du trenger å gjøre for å være med på konkurransen er å like denne posten og legge igjen en kommentar om hvilken look fra / STAY du liker aller best. Du kan se lookene på bildene under. Merk at konkurransen foregår på Facebook – her.

stay

LOOK 1: Er denne looken din favoritt?

stay

LOOK 2: Er denne looken din favoritt?

stay

LOOK 3: Er denne looken din favoritt?

LOOK 1: Er denne looken fra / STAY din favoritt?

LOOK 4: Er denne looken din favoritt?