Det går mot høst, og det betyr loppemarkeder, kolleksjonssalg og selvfølgelig – garderobesalg. Denne helgen kan du bli med når toppbloggerne selger ut garderoben sin.

Hedda Skoug, Line Langmo, Marianne Theodorsen og Janka Polliani er motebloggerne som på lørdag selger vesker, sko og klær fra garderobene sine. Her kan man i følge bloggerne finne designerskatter til en overkommelig pris, eller it-plagget du har siklet på på bloggen deres.

I tillegg går en del av salget til å hjelpe flyktningene fra Syria.

LES OGSÅ: Toppbloggerne samler inn penger til flyktninger

– Mye fint blir solgt med tungt hjerte, men forhåpentligvis til en ny glad eier! Over halvparten av klærne dere har sett på bloggen min det siste året skal selges. Så det er lov å spørr om dere har noen favoritter eller ønsker, skriver kjendisstylist Hedda Skoug på bloggen sin.

Salget vil finne sted fra i Eilert Sundts gate 27 i Oslo lørdag 12.september kl. 11-15.

LES OGSÅ: Bloggsamarbeidene vi aldri glemmer