Sesongens Studio-kolleksjon er den tredje i rekken fra H&M. I dag ble trendkolleksjonen sluppet, og vi spurte redaktørene, journalistene, bloggerne og stylistene om hva de synes om kolleksjonen. Nå har også supermodell Kendall Jenner funnet sine favoritter. 

It-girls

Og mens Kendall Jenner sverger til den grønne jakken og den asymmetriske blusen, holder vår egen it-girl Maya Vik en knapp på en av kolleksjonens statementplagg – den sorte snekkberbuksen i skinn.

LES OGSÅ: Miley Cyrus hylles som et feministikon: Hva synes ekspertene?

– Med visningene i Paris, toppmodeller på catwalken og motekjendiser på første rad klarer H&M gang på gang å skape blest om sin Studio-kolleksjoner, ikke minst gjennom statementplagg og must haves som fra denne kolleksjonen er sett på blant andre supermodell, moteikon og fashionista Kendall Jenner og vår egen it-girl Maya Vik, sa VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir om kolleksjonen.

Statement-plagg

Også stylist og moteblogger Line Langmo sverger som Maya Vik til den sorte snekkerbuksen i skinn fra H&M Studio-kolleksjonen:

– Jeg elsker den svarte jumpsuiten i skinn, og liker spesielt godt at den har en dypere skjæring foran slik at den blir mer feminin og ikke fullt så barnslig.

Det nye moteikonet

Det har lenge vært spekulert i om Kendall Jenner er i ferd med å ta motetronen fra Kim Kardashian. Jenner har på rekordtid blitt en av verdens fremste toppmodeller, og går på catwalken for internasjonale designere og motehus som Fendi, Balmain og Chanel i tillegg til å sitte front row på visningene hun ikke går.

Vakte oppsikt

Høsten Studio-kolleksjonen fra H&Ms vakte stor oppsikt da den ble lansert med brask og bram i under Paris Fashion Week på selveste Grand Palais. På catwalken var noen av verden heteste modeller for øyeblikket, blant dem Kendall Jenner, Gigi Hadid og Edie Campbell, mens Solange Knowles, Audrey Tautou og Noomi Rapace satt på første rad.

kendall jenner for h&m studio

FAVORITT: Kendall Jenner med asymmetrisk bluse fra H&M Studio kr 999.

maya vik for h&m studio

FAVORITT: Maya Vik med snekkerbukse i skinn fra H&M Studio kr 2999.