Tidligere i høst ble det kjent av toppblogger, modell og it-girl Camilla Pihl blir neglelakkmerket Essies første, norske ambassadør. Nå lanserere hun sin egen neglelakkolleksjon for merket, bestående av favorittlakker fra tidligere kolleksjoner.

LES OGSÅ: Camilla Pihl: – Jeg blir fortsatt veldig nervøs

– Jeg har plukket ut 6 av mine favorittfarger og tanken min under hele valgprosessen var å finne klassikere. Jeg ville finne de 6 lakkene som passer til absolutt alt og til alle anledninger og som er tidløse. Som jeg ofte sier: «It’s all about the classics.», skriver Camilla på bloggen sin.

Har alltid på neglelakk

– Jeg kan ikke huske at jeg har gått uten neglelakk noensinne – jeg har det alltid på. Jeg fikser ikke å gå uten, og føler meg ikke stelt hvis jeg ikke har det på, forteller Camilla til VIXEN i forbindelse med lanseringen av neglelakkolleksjonen.

LES OGSÅ: Se den danske toppbloggeren Trine Wardrobes skokolleksjon for Bianco

Kanskje ikke så rart da, at det var nettopp toppblogger, modell og it-girl Camilla Pihl som ble neglelakkmerket Essies første, norske ambassadør.

I New York

Sammen med Essie reiste hun til hovedkontoret i New York der hun møtte gründer Essie Weingarten og fargedesigner Rebecca Minkoff.

LES OGSÅ: Derfor er Kendall Jenner det nye moteikonet

– Det var kjempegøy. Rebecca Minkoff var virkelig verdens hyggeligste, varmeste, nydeligste dame – og veldig inspirerende. Både å snakke med, og ikke minst måten hun velger farger, hvordan hun får inspirasjon og hvordan den kreativev prosessen er, forteller Camilla.

– Jeg elsker rødfargene

Essie by Camilla Pihl består av toppbloggerens favorittlakker fra tidligere kolleksjoner, blant annet Ballett Slippers.

– Jeg har brukt denne lakken i alle år. Det er en perfekt lyserosa som gir de freshe, fine neglene man vil ha, og den er også den perfekte fargen å ha på tærne, sier Camilla, som er også stor fan av røde negler.

– Jeg elsker rødfargene i kolleksjonen – de er så klassiske.

LES OGSÅ: Sneakersene motebloggerne elsker

Hva er ditt beste neglelakktips?

– Jeg har faktisk et veldig bra tips – når man har lakket neglene og det aldri tørker – selv med overlakk – putt neglene i et glass med iskaldt vann. Kulden gjør at neglene tørker mye fortere – perfekt når man har dårlig tid!

Disse neglelakkene finner du i kolleksjonen;

Ballet Slippers: – Dette har vært min favorittlakk i mange år. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg har på neglene når de er naturlige. Det er alltid denne. Jeg elsker den! To til tre strøk er perfekt. Neglene ser så freshe og velstelte ut.

Bordeaux:  – Mørke, dyprøde negler er en evig klassiker, men det er noen ganger vanskelig å finne den rette rødtønen. Noen blir for lilla, noen for brune. Denne er perfekt!

LES OGSÅ: Toppbloggerne samler inn penger til flyktninger

Fifth Avenue: – Fordi jeg elsker New York, også elsker jeg den friske rødfargen som har en anelse oransje i seg.

Russian Roulett: – Det blir ikke mer klassisk enn røde, velstelte negler. Russian Roulett er i mine øyne den nydeligste, mest perfekte rødfargen som finnes.

LES OGSÅ: Fem motepersonligheter om hvorfor Ganni er det nye trendmerket

Spin The Bottle: – Rett og slett den perfekte nude fargen. Akkurat passe rosa og akkurat passe beige.

Funny Face: – Jeg elsker navnet, også har jeg alltid vært svak for rosa neglelakk på tærne. Denne fresher opp føttene på 1-2-3.

Toppblogger, modell og designer

Det er ikke første gang Camilla Pihl gjør designersamarbeid. I tillegg til å ha designet tre kolleksjoner for Bianco har hun også designet en smykkekolleksjon for David Andersen. Nylig ble det også kjent at Camilla Pihl er den svenske varemerkekjeden MQs nye ansikt utad, og sammen med sin kommende ektemann, manager og tv-personlighet Peter Peters skal hun fronte åpningen av MQ nye flaggskipbutikk i Oslo.

Bloggsamarbeid i vinden

Bloggsamarbeid er superhot, og stadig flere merker, designere og motehus samarbeider med bloggere som både gjestedesignere, modeller og ansikt utad.