Du leser kanskje allerede bloggen deres og følger dem på Facebook og Instagram, men det er på Snapchat at du virkelig får være med bak kulissene. Vi snakker ekte behind the scenes – ærlig, morsomt og helt uten filter. Her er seks norske bloggere du bør følge på Snapchat. 

Få også med deg de norske bloggerne du bør følge på Instagram, gutta du bør følge på Instagram og selvfølgelig også de norske herrebloggerne du bør følge. Og mens du er i gang – sjekk ut bloggsamarbeidene vi aldri glemmer.

@espenhilton

ESPEN HILTON: Mote, trening og livsstil er bare noe av det du får på Espen Hiltons Snapchat.

ESPEN HILTON: Mote, trening og livsstil er bare noe av det du får på Espen Hiltons Snapchat.

Blogger, stylist og personlig trener Espen Hilton er en frittalende kar med mange baller i luften. I tillegg til å blogge, noe han stakk av med prisen for Årets herreblogg under VIXEN Blog Awards 2104 for, har han jobbet innen mote og media i en årrekke blant annet som stylist, personlig shopper, designerkonsulent, personlig trener og tv-caster for Paradise Hotel – han vet med andre ord hva som skal til for å lage skikkelig god underholdning. Det har han tatt med seg videre på Snapchat der hans rundt 7000 følgere får et ufiltrert innblikk i hans hverdag bestående av både mote, personlig stil, trening og kosthold

– Jeg tror Snapchaten min har blitt populær fordi jeg byr på meg selv og driter i alt som heter Jantelov. Snapen min bygger på mye humor og for meg er det viktig å få folk til å le, forteller Espen, som med en MyStory på over 300 sekunder virkelig tar Snapchat på alvor.

LES OGSÅ: Disse bloggerne drømmer vi om å se på Bloggerne

– Det kuleste med Snap er at jeg får vist frem personligheten min på en helt ekte måte. Man prøver selvsagt å gjøre det gjennom bloggen også, men ting er mer real om man kjører på med videoer og snakker rett til sitt publikum slik som på Snapchat.

@tsutsumihoang

TSUTSUMI HOANG: Den ene halvparten av søsterduoen GIggles&Dimples er Tsutsumi Hoang.

TSUTSUMI HOANG: Den ene halvparten av søsterduoen GIggles&Dimples er Tsutsumi Hoang.

Tsutsumi Hoang er en del av søsterduoen bak bloggen Giggles&Dimples, som vant Årets nykommer under VIXEN Blog Awards 2014. Med hele 82 000 følgere på Instagram kan vi ikke annet enn å kalle henne en ekte fashionista, selv om vi også digger den mer personlige og lukkede Instagram-kontoen hennes (nei, vi sier ikke hva den heter). Under musikkfesten H&M Loves Music tidligere i sommer ble søstrene regrammet på H&Ms offisielle Instagram, noe som mest sannsynlig ikke akkurat bidro til færre følgere. På Snapchat er det rundt 3500 som følger Tsutsumi for fashion, beauty og behind the scenes.

LES OGSÅ: Dette er piercingtrenden bloggerne elsker

– På Snapchat poster jeg små glimt av hverdagen min, ti sekunders beauty reviews og tutorials,  fashion-tegninger og daily diary. Her kommuniserer jeg med mine følgere så det blir en personlig greie enn blogg og Instragram, sier Tsutsumi.

@jennyskavlan

JENNY SKAVLAN: It-jente Jenny Skavlan er en av de norske bloggere vi følger på Snapchat.

JENNY SKAVLAN: It-jente Jenny Skavlan er en av de norske bloggere vi følger på Snapchat.

Blogger, skuespiller, designer og it-girl Jenny Skavlan oppdaterer Snapchat flittig. Jenny har stor interesse for mote, trender og tendeser, og har blant annet designet egen kolleksjon for David Andersen. På Snapchat deler hun DIY-prosjekter, fotoshoots og hverdagen med mannen, DJ og programleder Thomas Fingern Gullestad. Jenny er ikke bare kreativ og kul, hun har masse selvironi, humor og humør, og lyser garantert opp dagen til sine følgere.

Under New York Fashion Week debuterte Jennys kusine Anna Skavlan (17) på catwalken for motehuset Givenchy – se bildene av 17-åringen på catwalken her.

@nettenestea

ANNETTE HAGA: Nettenestea, eller Annette Haga, er en av Norges største bloggere. Stor er hun også på Snapchat.

ANNETTE HAGA: Nettenestea, eller Annette Haga, er en av Norges største bloggere. Stor er hun også på Snapchat.

Blogger, fashionista og it-girl Annette Haga har et hjerte for fashion og et øye for detaljer som de aller færreste kan måle seg med. Hun reiser mye, og misunnelsen er stor når hun befinner seg i Marbella mens regnet faller her hjemme. Og – med så god smak som hennes, er det masse inspirasjon å hente fra både reisetips, antrekksbilder og behind the scenes.

LES OGSÅ: Toppblogger Nettenestea viser deg hvordan du styler kimonoen

– Jeg synes det er en morsom måte å vise følgerne mine litt mer fra hverdagen min enn hva jeg gjør ellers! Det er mer virkelighetsnært enn blogg og Instagram, ettersom jeg ikke tenker over at jeg vil få et visst antall likes eller at bildekvaliteten skal være god, men rett og slett mindre “staget” og mer ærlig, sier Annette.

LES OGSÅ: Se toppbloggerne Styleconnection og NetteNestea i blog battle

@leneorvik

LENE ORVIK: Bli med behind the scenes på Lene Orviks Snapchat.

LENE ORVIK: Bli med behind the scenes på Lene Orviks Snapchat.

Toppblogger, designer og it-girl Lene Orvik er aktuell med sin tredje kleskolleksjon for Bik Bok. “Jeg kan med glede og stolthet presentere en tredje Lene Orvik kolleksjon! Herlighet, dette er SÅ GØY, tenk at jeg har designet tre kolleksjoner for Bik Bok. Det hadde jeg aldri drømt om”, skrev hun på bloggen sin. Men Lene Orvik er minst like aktuell på Snapchat der hun har over 9000 følgere. På Snapchat får du se toppbloggeren fra en litt annen side med både antrekksbilder, matinspo og mislykkede bloggbilder, og videoene – de kommer.

LES OGSÅ: Nå får toppblogger Lene Orvik sitt eget klesmerke

– Min Snapchat er nok et par hakk mer personlig enn blogg og Instagram! Følgerne mine får jo se meg mer tett på. Jeg har ikke kastet meg ut i filmer enda, synes det er litt kleint når det ikke føles naturlig. Men jeg lover at jeg straks skal hive meg ut i det. På Snap får du følge store deler av dagen min med jobb, venner, mat, antrekk og så videre. Det hverdagslige livet slik det er.

@komikerfrue

KOMIKERFRUE: Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue synes Snapchat er deilig impulsivt.

KOMIKERFRUE: Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue synes Snapchat er deilig impulsivt.

Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue vant Miss Norway i 2003, deltok i Top Model i 2005 og er gift med komiker og blogger Ørjan Burøe. Hun og mannen trakk seg nylig fra TV 2 Livsstil-programmet Bloggerne, der de delte alt fra graviditet og barnefødsel – til utdrikningslag og bryllup i Las Vegas. På bloggen har Marna masse selvironi og humør – som resulterte i at hun vant kategorien Folkets Favoritt for under VIXEN Blog Awards 2014. Og humor blir det jo ikke akkurat noe mindre av på Snapchat, hvor hun legger ut alt fra synging i dusjen til baking – ofte sammen med komikerfrueherren og deres to supersøte sønner.

LES OGSÅ: Se alle antrekkene fra den røde løperen under VIXEN Blog Awards 2014 her

– Snapchat er så deilig impulsivt! Jeg bruker det mye, og har det ekstremt gøy når det ikke forventes filter og jeg kan være meg selv helt ut. Titt og ofte blir det blogginspirasjon også, heia Snappen, sier Marna Haugen Burøe til VIXEN.