New York Fashion Week er verdens viktigste utstillingsvindu for internasjonale motebloggere. Her er alle for å se og bli sett. Men kampen om oppmerksomheten er stor, den kampen vant de norske fashionistaene. Samtlige av toppbloggerne hadde tatt turen over dammen og i kofferten hadde de med seg sine mest kreative antrekk. Resultatet er at de internasjonale motepublikasjonene er stappfulle med flotte street style-bilder av norske motepersonligheter.

Se de norske motebloggernes beste antrekk fra New York Fashion Week her. 

LES OGSÅ: Se, her er norsk design på catwalken under New York Fashion Week

Black is black

Denne gangen var mange av antrekkene særdeles minneverdige. Vi elsker moteblogger og redaktør for Style Mag, Darja Barannik sin sorte kåpekjole med rød (fuske)pels. Den ble behørig hyllet på blant annet Harper Baazzar sine nettsider.

Et annet favorittantrekk er bloggedronningen Celine Aagaard sitt helt sorte antrekk. Aagaard er ikke redd for å vise litt hud og den sorte blazeren avslører en solid utringing. Insta-bildet, som viser gründeren på flyplassen på vei hjem, er tatt av en annen fashionista – nemlig superfotograf Stephen Butkus. Han var også i motemetropolen for anledningen. Vil du ser mer av hans glamorøse liv bør du sjekke ut hans Instagram-konto her.

LES OGSÅ: Stockholm Fashion Week beste Insta-antrekk

Flyplass-chic

Flyplass-chic var også hovedinnkjøper på Høyer og moteblogger Annabel Rosendahl. Hun hadde satt sammen et antrekk i beste 70-tallsstil med jeans med sleng, oversizede solbriller og en matchende denimskjorte. Vi digger detaljene. Vil du vite hvordan du kommer det til topps i motebransjen bør du lese Eger-direktør Nina Buzzi sine beste råd.

Sommeren i The Big Apple var ikke over, og det var mange sommerlige antrekk å se. Noe moteblogger og Style Mag-redaktør Nathalie Helgerud benyttet seg av. Hennes monokrome antrekk fra dag 2 av NYFW oser stil og eleganse. Og årets brunfarge kunne fortsatt vises frem. Den samme fargepaletten hadde moteblogger Marie Murstad også gått for. Vi digger slengbuksene. Nå er det bare å glede seg til neste moteuke, nemlig London Fashion Week, og flere uforglemmelige moteøyeblikk.

Se alle bildene fra New York Fashion Week her.

LES OGSÅ: Toppbloggernes beste Riviera-tips

DarjiaNYFW

Foto: Harpers Bazaar US/ Instagram @darjabaranikk

CelineNYFW

Foto: Stephen Butkus / Instagram @celineaagaard

 

 

MarieMurstadNYFW

Foto: TheUrbanSpotter/ Instagram @marie_murstad

 

AnnabelRNYFW

Foto: Instagram / @annabelrosendahl

 

NathaileNYFW

Foto: Instagram / @nathaliehelegrud

 

tinemosenNYFW

Foto: Lillsfashion/ Instagram @tinemonsen