Moteblogger er superhot, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu. Og selv om det er mange om beinet skapes det hele tiden nye toppbloggere. Sjekk ut 8 norske motebloggere vi har troen på, og som vi spår kan bli Norges nye motebloggstjerner. 

LES OGSÅ: Se bloggernes beste Insta-antrekkfra New York Fashion Week

The Fashion Eaters

tine andrea

THE FASHIONEATERS: Tine Andrea står bak bloggen The Fashion Eaters, og er en av bloggerne vi har tro på at blir Norges nye motebloggstjerne. Foto: Privat.

Frilans moteskribent og stylist Tine Andrea står bak motebloggen The Fashion Eaters. For mange er hun kanskje en slags underdog i motebloggosfæren, men likevel dama med en av de aller beste bloggene i Norge, for ikke å snakke om Instagram der hun er en av motebloggerne vi anbefaler at du følger. Kanskje ikke så rart da, at hun er overalt på de internasjonale moteukene, og et yndet objekt for streetstylefotografer over hele verden. Tine Andrea har en passion for fashion uten like, og stilen hennes er alltid to the point – kul, urban, trendy og chic, men likevel herlig avslappet i møtet mellom eksklusive designerplagg, high street og kjedebutikker. Og som en bonus –  beauty, lifestyle, foto og kunst. 

LES OGSÅ: 6 norske bloggere du bør følge på Snapchat

– Bloggen er et fristed for de som vil lese om nyheter i industrien, få inspirasjon, lære om enkle stiltips, tips til kule ting en kan finne på nett, kunst og ikke minst få en salig miks mellom seriøsitet og ironi! Den skal formidle en fotografibasert historie om livet mitt, så vel som å være ren mote- og beautyinspo. Dette jobber jeg hardt for, og skal bli enda bedre på i fremtiden, sier Tine Andrea til VIXEN.

Fashionjunkiie

fashionjunkiie

FASHIONJUNKIIE: Linn Seljeset har blogget på Fashionjunkiie i mange år, og er i ferd med å ta opp kampen mot de største motebloggerne. Foto: Privat.

Linn Seljeset er avdelingsleder på Høyer Accessories og dama bak Fashionjunkiie. Hun er langt fra noen nykommer i bloggosfæren, men har liksom aldri helt fått den oppmerksomheten hun virkelig fortjerner. For Linn er virkelig en av de kuleste damene vi vet om, og de siste årene har hun også fått en utpreget stilsans og er trygg på egen stil. Bloggen byr på masse inspirasjon, med en overvekt av mote. Og jobben på Høyer skader ikke akkurat garderoben hennes – hun har en veskekolleksjon få kan måle seg med og flere sneakers enn Kanye West. Med et godt øye for hva som skiller seg ut, kombinerer hun den sporty looken med designerplagg på en unik, særegen og kul måte.

LES OGSÅ: Se toppbloggernes bilder fra Nelly Pool Party

Kaja Marie

kaja-marie

KAJA-MARIE: Kaja-Marie blogger på bloggen ved samme navn, og har en klassisk og chic stil som er lett å la seg inspirere av. Foto: Privat.

Som Fashionjunkiie har Kaja Marie også vært i blogggamet lenge. Nå er hun også Digital Media Manager for Steen & Strøm, noe som ikke akkurat fører til mindre inspirasjon. Kaja Marie har en klassisk stil som er lett å la seg inspirere av, og deler både outfitbilder, reise, mat, interiør og jobb på bloggen Kaja Marie.

LES OGSÅ: Dette er piercingtrenden bloggerne elsker

– Bloggen min er mitt lille fristed, hvor jeg får utløp for min største interesse, nemlig mote. På min blogg får du masse antrekk og mote, du får bli med meg på reiser og du får et innblikk i min hverdag som Digital Media Manager for Steen & Strøm Department Store, sier Kaja Marie til VIXEN.

Gambitsky

gambitsky

GAMBITSKY: Camilla Torres bak bloggen Gambitsky satser på streetstyle og outfitbilder på bloggen. Foto: Privat.

Colombianske Camilla Andrea Torres sin blogg Gambitsky er et friskt pust i motebloggverden, og baserer seg hovedsaklig på streetstyle, men også outfitbilder, interiør, reise og personlige innlegg. I tillegg til å blogge jobber Camilla på hippe Me and My Brothers Agenturer og som stylist. Hun har en urban, kul og sporty stil som resulterer i mange gode streestyle-bilder.

LES OGSÅ: Acne får bloggkritikk: – De drar den altfor langt, mener moteblogger

– I tillegg til beauty- og stylingtips, får leserene mine en balanse mellom mote og livsstil. Tips og berettelser om hverdagslivet som både gutter og jenter kan relatere seg til, sier Camilla til VIXEN.

Ane Gyllstrøm

ane-gyllstrøm

ANE GYLLSTRØM: Vi digger denne dama. Nå er hun i ferd med å klatre til topps som blogger. Foto: Privat.

I tillegg til å blogge på bloggen Ane Gyllstrøm, jobber Ane på hovedkontoret til Bik Bok i Oslo. Det vi digger med Ane er at hun ikke er redd for å skille seg ut. Hun er ikke noen typiske moteblogger, og det er akkurat det som gjør henne til en god en. Stilen hennes er unik, særegen og original, og strekker seg fra festivalhippie til superurban hipster med metalliske jakker og platåsko.

LES OGSÅ: Se de norske toppbloggerne i sporty samarbeidskolleksjon

– Bloggen min er små eventyr om meg. Jeg er ikke redd for å drite meg ut, eller si det jeg mener. Jeg er ikke den typiske mote- eller sminkebloggeren. Shit, jeg smører meg ikke med fuktighetskrem engang liksom. Det at jeg er meg, helt fullt ut til enhver tid, ærlig, sprø som en kjeks og ekstremt entusiastisk trekker lesere. Det gjør meg så ufattelig glad, for det bare beviser at det er helt greit å være annerledes. Det er lov til å være seg selv, uansett hvem det måtte være, sier Ane til VIXEN.

Astrid Helen Holm

astrid-helen-holm

ASTRID HELEN HOLM: Vi hater å si det, men we told you so. Og nå er Astrid Helen en av de mest lovende bloggerne i Norge. Foto: Maximilian Habobi

Astrid Helen Holm er relativt ny i bloggosfæren, men ikke noe dårligere av den grunn. Siden starten har hun imponert med sine superkule streestylebilder, og ikke for å skryte, men vi var noen av de første til å legge merke til henne. “Å bli tilfreds med tilværelsen og sykt bra på å trives i øyeblikket. Og akkurat nå drømmer jeg om å finne bloggformatet som passer meg. Jeg er relativt ny i bloggverdenen, og jobber fortsatt med å finne formen min”, sa Astrid Helen den gang til VIXEN. Nå har hun virkelig funnet formen, og resultatet er fortsatt streetstylebildene vi elsker, men med et sterkere motepreg med fashionweeks, lanseringer og fester.

LES OGSÅ: Beauty-bloggernes beste tips for å bevare sommergløden

– Det som får leseren på bloggen min er nok arbeidet jeg legger ned i den for at den skal være en inspirasjonskilde med sterkt visuelt uttrykk. Den skal formidle en fotografibasert historie om livet mitt, så vel som å være ren mote- og beautyinspo. Dette jobber jeg hardt for, og skal bli enda bedre på i fremtiden, sier Astrid Helen til VIXEN.

Guri Heli

guri-heli

GURI HELI: Hun er en av Norges nye motebloggstjerner. Foto: Privat.

Stylist og blogger Guri Heli bak bloggen ved samme navn er på vei helt til topps. Hun har vært med lenge, men det er først nå at hun virkelig er i ferd med å gi de store motebloggerne a run for their money. I tillegg til å blogge jobber Guri som stylist, blant annet for VGs MinMote. Hun har et godt øye for både mote og interiør, og det er ikke bare garderoben hennes vi misunner – vi skulle gjerne hatt leiligheten hennes på Thorsov også…

LES OGSÅ: Blogger mener ingen vil ha Michael Kors-veskene lenger

– Min blogg handler om mote, dagens antrekk, interiør og litt tanker – med fine bilder i fokus. Mitt mål er å inspirere leserne , sier Guri til VIXEN.

Tine Monsen

TINE MONSEN: Tine Monsen er en av våre favorittblogger akkurat nå. Foto: Privat.

TINE MONSEN: Tine Monsen er en av våre favorittblogger akkurat nå. Foto: Privat.

Du kjenner henne kanskje som Oslo in Chanel – det var nemlig under det navnet Tine Monsen startet å blogge. Nå har hun utviklet seg til en fullblods moteblogger på bloggen Tine Monsen, og er Side2s aller sterkeste motekort. Men Tine er så mye mer enn det – på bloggen, som stengt tatt er en inspirasjonsblogg, får du også livsstil og interiør, for ikke å nevne frokost på sengen. Tines ektemann lager nemlig frokost på sengen til Tine hver eneste dag – noe han faktisk har gjort business av. Så der, alle menn – en oppfordring.

LES OGSÅ: Toppbloggernes beste Riviera-tips

– Bloggen min er en inspirasjonsblogg med en blanding av mote sett gjennom mine øyne, livstil og interiør og alt har en liten eklektisk vri. Det skal være et hyggelig fristed å klikke seg inn for å hente litt inspirasjon eller bare et smil eller en idé til å gjøre det lille ekstra, sier Tine Monsen til VIXEN.