KJENDISBLOGGERE: Se kjendisbloggerne du bør følge her.
 

6 kjendisbloggere du bør følge

Bli med bak kulissene hos bloggkjendiser som Sophie Elise, Styleconnection og Komikerfrue.

Ja, vi elsker bloggere, og spesielt kjendisbloggere. Faktisk liker vi de så godt at de har fått sin helt egen kategori i VIXEN Blog Awards. Enten de har vært kjendiser allerede eller blitt det gjennom bloggen – det er noe helt spesielt å få være flue på veggen og å få være med bak kulissene hos kjendisene. Her er 6 kjendisbloggere vi synes du bør følge. 

LES OGSÅ: 7 tegn på at du bør bli moteblogger

MagMaLouMarthe

magmaloumarthe

Blogger, designer og innehaver av konseptbutikken MagMaLou på Frogner, butikken som av flere i mote-Norge regnes som en favoritt, Marthe Kveli Valeberg er for en nykommer i bloggamet å regne, men hun har allerede fått stor oppmerkomhet for bloggen MagMaLouMarthe. På bloggen får vi et innblikk i Marthes hverdag og jobb som blogger, designer, gründer og ikke minst mamma – det inkluderer alt fra outfitbilder og lanseringsfester til sterke, personlige innlegg om egen sykdom, det å miste barn under svangerskap og prøverør som blir delt tusenvis av ganger av engasjerte lesere.
– Det jeg ønsker med bloggen, Instagram og Snapchat er å inspirere leserne mine hovedsakelig innen mote, skjønnhet, livsstil og livsutfordringer. Jeg deler livet som gründer og mamma – og nå som høygravid så åpent jeg kan, både på godt og vondt, forteller Marthe til VIXEN.

Komikerfrue

komikerfrue

Det er vel knapt noen hemmelighet at tidligere Miss Norway-vinner, Top Model-deltaker og blogger Marna Haugen Burøe vet å by på seg selv, for ikke å snakke om hverdagen sin. Det har hun gjort på bloggen Komikerfrue i snart fem år. For ikke å snakke om på Snapchat. Kanskje ikke så rart da at hun er en av Norges aller største bloggere. Hennes personlige og ærlige blogg gjorde også at hun stakk av med tittelen Folkets favoritt under VIXEN Blog Awards 2014. Hun og komikermannen Ørjan trakk seg nylig fra TV2 Livsstil-programmet Bloggerne, som de var med i i fire sesongerder de delte alt fra graviditet og barnefødsel til utdrikningslag og bryllup i Las Vegas. Heldigvis kan vi fortsatt følge Marna på bloggen der hun deler hverdagen sin – med en god dose selvironi, humør og humor.

Ørjan Burøe

ørjan-burøe
Komiker(frueherre) og blogger Ørjan Burøe er ektemannen til Marna Haugen bak bloggen Komikerfrue, og han byr på noe helt annet enn stereotypen i bloggverdenen – noe som i rekordfart har gjort han til en av landets største bloggere. Komikeren er ikke redd for å verken si eller skrive det han mener – og på bloggen Ørjan Burøe tar han opp alt fra dagsaktuelle temaer til aksjene han legger inn hos kona. Bloggen hans er garantert et avbrekk fra bloggverdenens tilsynelatende overfladiskhet, og han har humoristiske, men gode poeng i temaene han skriver om.

– Bloggen min er en blogg sett fra meg som mann og mitt ståsted. Vi menn i dag er nok mykere enn for 30 år siden, men jeg tror likevel det kan være kjekt for kvinner å smugtitte på hva som skjer inni hodet vårt. Jeg har ingen regler for tematikk, men skriver akkurat det jeg føler der og da. Håper den kan være et positivt avbrekk i en stresset hverdag for folk flest. Jeg skrev enormt mye som ungdom, men la pennen mer eller mindre ned i voksen alder. Det er artig når jeg nå kvesser blyanten igjen. For ja, jeg skriver alltid innlegg for hånd først, forteller Ørjan til VIXEN.

 Styleconnection

styleconnection

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen – Kristin Gjelsvik bak bloggen Styleconnection er en av de kuleste damene vi vet om. Ikke bare fordi hun skiller seg ut fra de andre fashionistaene med sin fargerike stil og tatoveringer, men fordi hun snakker rett fra levra. Sett henne før, sier du? Det er ikke så rart, Kristin er nemlig et kjent tv-fjes, og har vært deltaker i både Paradise HotelBloggerne og Robinson. Nå har derimot Kristin en pause fra tv-skjermen, og bruker tiden sin på blogg og egen nettbutikk der hun selger sin egen kleskolleksjon. På bloggen  er hun ærlig, åpen og morsom – og deler alt fra outfitbilder til sine villeste sexlocations og favorittmat.

– Bloggen min er et fristed fra kroppspress, kjas og jag, og et sted hvor leserne mine kan klikke seg inn for å finne roen, la seg inspirere og i tillegg få seg en god latter. Bloggen er fargerik, sprudlende og ærlig, og det legges ikke skjul på hvordan hverdagen faktisk er. Jeg har en ærlig penn, og skriver om de dårlige dagene så vel som de gode, og er ikke redd for å by på meg selv. Leserne kan finne alt fra outfits og hverdagsinnlegg, til reisetips, interiørinnlegg, sextalks og sterke meninger. En god miks av det aller meste, foruten trening, helse, falske vipper, extensions, designervesker og lipgloss, sier Kristin til VIXEN.

Louise Angelica Riise

louise-angelica

LOUISE ANGELICA: Vi drømmer om garderoben hennes – hver natt! Foto: Privat.

Louise Angelica Riise er gift med fotballstjerne og blogger John Arne Riise, og det ble nylig kjent at de to kommer til å være med i den femte sesongen av TV 2 Livsstil-programmet Bloggerne sammenPå bloggen ved samme navn deler Louise Angelica sin lidenskap for mote og hverdagen som fotballfrue. Hun har en klassisk, oppdatert og moderne stil – ofte med en annerledes vri, som for eksempel hennes knallrosa Birkin-bag. Og nevnte vi at hun har et klesskap og en veskesamling til å dø for? Nylig kunne Louise Angelica røpe på bloggen at hun og mannen flytter til India, der innspillingen av Bloggerne kommer til å skje. Det er altså ingen grunn til å ikke følge med på fashionistaens kommende eventyr

LES OGSÅ: De norske motebloggernes beste antrekk fra New York Fashion Week 

– Jeg skriver i hovedsak om mote da det har vært, og fremdeles er en voksende interesse hos meg. Men jeg ønsker å by på mer enn bare klær. Jeg vil gi også mine lesere et innblikk i mitt liv på privaten. Spesielt min ferd som nå består av en hverdag i India, sier Louise Angelica til VIXEN.

Sophie Elise

sophie-elise

 Ingen over og ingen ved siden. Norges kanskje mest kjente blogger er Harstad-jenta Sophie Elise. Til tross for sin unge alder har hun sluppet to singler, deltatt i fire sesonger av TV 2 Livsstil-programmet Bloggerne, var forsidepike for FHM og ikke minst fått massiv oppmerksomhet i media. Og til dere som tror Sophie Elise bare er en rosablogger – hell no. Vi snakker om dama som satt dyrevern på dagsorden, som blåste liv i palmeoljedebatten og som stadig beviser at hun har sterke mening og bein i nesa.

– Jeg tror det er fordi jeg gir av meg selv, er flink til å skildre hveradagen og tankene mine, jeg åpner meg for leserne mine og vi har et nært bånd som blir bedre etter alle disse årene, sier Sophie Elise til VIXEN på spørsmål om hvorfor hun tror bloggen fortsatt er så populær fire år etter.