Frokost er superhot blant bloggerne, men glem de svette brødskivene og cornflaksen, vi snakker smoothiebowls, bananpannekaker og grønn juice. Se trendfrokostene bloggerne sverger til, og få en god start på dagen du også!

Supermat er blitt en stor trend blant bloggere, fashionistas og it-girls, men hva er egentlig supermat? Bli bedre kjent med supermat og se hvorfor det er blitt en kjempetrend her

Espen Hiltons proteinrundstykker

espen-hilton

ESPENS PROTEINRUNDSTYKKER: Espen Hilton er opptatt av trening, helse og kosthold. Her får du oppskriften på hans proteinrundstykker.

Blogger Espen Hilton er en av herrebloggerne du bør følge, for ikke å nevne en av bloggerne du bør følge på Snapchat. Han er personlig trener, og er minst like opptatt av trening, helse og kosthold som mote. Kanskje ikke så rart da at han med jevne mellomrom deler sine favorittfrokoster på bloggen. En av Espen og lesernes favoritter er disse proteinrundstykkene. “Disse godsakene er så sunne at det nesten skremmer livskitten ut av meg”, skriver Espen på bloggen.

LES OGSÅ: Se hvilke bloggere vi drømmer om å se i tv-serien Bloggerne

– Et rundstykker er ca 190 kalorier. Disse har jeg laget under min ned i vekt-meny. Hovedmålet med rundstykkene er at de skal mette lenge, er billige å lage og at de kan holde seg lenge i en pose. Dette er rundstykker man kan spise uten at man føler magen blir opplåst, sier Espen til VIXEN.

Oppskriften på Espen Hiltons proteinrundstykker finner du HER.

Julie Chikus smoothie bowl

julie-chiku

JULIES SMOOTHIE BOWL: Matblogger Julie Ilona Balas bak bloggen Julies matblogg sverger til denne superfreshe smoothie bowlen.

Smoothie står sterkt i trendbildet, og var lenge frokosten alle bloggerne sverget til. Så kom juicen, og smoothien måtte se seg slått av den nye trenden, men nå har smoothien kjempet seg tilbake blant annet i form av smoothie bowl. Vi elsker søte Julie Ilona Balas fra Julies matblogg sin freshe, sunne og naturlige smoothie bowl.

LES OGSÅ: Dette er Norges nye motebloggstjerner

– Smoothie bowl er helt perfekt når man vil ha en lett og rask frokost. Eller før trening for eksempel. Man kan toppe med alt mulig rart, så det er mye mer mettende enn en vanlig smoothie, forteller Julie til VIXEN.

Oppskriften på Julie Ilona Balas’ smoothie bowl finner du HER.

Camilla Pihls bananpannekaker

camilla-pihl

CAMILLAS BANANPANNEKAKER: Toppblogger Camilla Pihl elsker disse sunne bananpannekakene.

Hvem kan vel motstå pannekaker til frokost? Det eneste er vel at det ikke er så veldig sunt. Joda! Det gjelder bare å lage den riktige varianten. Derfor elsker vi toppblogger, modell og it-girl Camilla Pihls supersunne (og gode!) bananpannekaker – helt uten sukker og hvetemel. “Superlett å lage, under 5 minutter så har du denne i boks! Også får du brukt de brune bananene som gjerne ligger bakerst i kjøleskapet og ser triste ut”, skriver Camilla på bloggen.

Camilla Pihl er virkelig i rampelyset denne høsten.  I tillegg til å ha designet tre kolleksjoner for Bianco har hun også designet en smykkekolleksjon for David Andersen. Nylig ble det også kjent at Camilla Pihl er den svenske varemerkekjeden MQs nye ansikt utad, og sammen med sin kommende ektemann, manager og tv-personlighet Peter Peters skal hun fronte åpningen av MQ nye flaggskipbutikk i Oslo.

Oppskriften på Camilla Pihls bananpannekaker finner du HER.

Mote-Guris bananshake

guri-heli

MOTE-GURIS BANANSHAKE: Blogger og stylist Guri Heli deler sin bananshake-oppskrift.

Av og til orker man rett og slett ikke frokost. Da er en shake perfekt for å få i seg litt næring. Vi digger Guri Heli bak bloggen Mote Guris superenkle, sunne og gode bananshake – perfekt for damer i farta!

LES OGSÅ: Se hvorfor Guri Heli er en av Norges nye motebloggstjerner her

– Den er mettende og superdigg, spesielt hvis man vil ha noe litt søtt om morgenen. Også så enkel! Den inneholder banan, isbiter yoghurt naturell, kanel og kardemommem forteller Guri til VIXEN.
Oppskriften på Guri Helis bananshake finner du HER.

Celine Aaagaards grønne juice

celine-aagaard

CELINES GRØNNE JUICE: Toppblogger og Envelope-grunnlegger Celine Aagaard synes grønn juice er den perfekte familiefrokosten.

Superblogger og Envelope-grunnlegger Celine Aagaard er ikke fremmed for grønne juicer. “Det er ingen hype”, skriver Celine på Envelope. “En grønn juice er en perfekt måte å starte dagen på”.”Det finnes mange varianter som både er mer næringsrike og “grønne” enn denne, men selv uten kål er denne juicen både sunn, god og ikke minst perfekt for familier som skal servere samme juice til både store og små”, skriver hun. Perfekt som en enkel, sunn og god start på dagen – for hele familien.

LES OGSÅ: Se de norske motebloggernes beste Insta-antrekk fra New York Fashion Week

Oppskriften på Celine Aagaards grønne juice finner du HER.

Tine Monsens crêpes

tine-monsen

TINES CREPES: Mmm – franske pannekaker til frokost, ja takk!

Blogger Tine Monsen er kanskje verdens heldigste dame. Hun får nemlig frokost på sengen av mannen sin – hver dag. Følger du Tine på Instagram, så vet du det nok allerede. Og noen frokoster er rett og slett bedre enn andre. “…allerede før 7 i morges stod det altså pannekaker på menyen, med pisket krem inni og bær over. Jeg trodde han tullet! Crêpes er jo egentlig bare til dessert, men det er like godt til frokost”, skriver Tine på bloggen sin. Hører dere alle menn der ute? Vi vil ha franske pannekaker til frokost! HVER DAG!

LES OGSÅ: Acne får bloggkritikk: – De drar det altfor langt, mener moteblogger

– Jeg elsker denne frokosten for den er like god å starte helgen med som en ukedag. Det er rett og slett litt luksus i hverdagen som går veldig raskt og man trenger ikke å kjøpe inn noe ekstra om man har litt melk og mel i skapet, sier Tine Monsen til VIXEN.

Oppskriften på Tine Monsens (eller egentlig mannen Thorleifs) crêpes finner du HER.