Bloggprisutdelinger er i vinden, og nå har også moteplattformen Zalando kastet seg på trenden med å kåre de beste motebloggerne. Se hvem som er blant de nominerte til Nordens beste moteblogger her.

VIXEN Blog Awards 2015

VIXEN Blog Awards 2015 er allerede godt i gang, og nomineringen er nettopp avsluttet. Nå er det opp til juryen å velge bloggerne som går videre til semifinalen før leserne igjen skal stemme frem finalistene og juryen velge vinnerne som blir offentliggjort på prisutdelingen i januar 2016.

Se alle antrekkene fra den røde løperen under VIXEN Blog Awards 2014 HER.

Nordens beste moteblogger

Moteplattformen Zalando arrangerer for andre gang sin Zalando Blogger Awards, hvor den mest inspirerende motebloggeren fra Norge, Sverige, Danmark og Finland vil bli kåret. Kategoriene er Best Fashion Blog Female, Best Fashion Blog Male, Best Newcomer og People’s Choice.

LES OGSÅ: Disse seks norske kjendisbloggerne bør du følge

En finalist fra hvert land fra hver av de fire kategoriene reiser til København i oktober for å delta i finalesermoni der en vinner i hver kategori vil bli kåret. Vinnerne får blant annet ett års gratis shopping hos Zalando til en verdi av 12 000 kroner samt en eksklusiv fotografering i Berlin for moteplattformens SS16-kampanje.

LES OGSÅ: Dette er Norges nye motebloggstjerner

– Inspirerende innhold

Det er bloggernes lesere som bestemmer hve som går av med seieren i kategorien People’s Choice. Du kan stemme på din norske favoritt her.

LES OGSÅ: 7 tegn på at du bør bli moteblogger

Vinnerne i de tre andre kategoriene vil bli bestemt av en lokal jury. Den lokale juryen i Norge består av ELLE-journalist og stylist Caroline Skjelbred, moteredaktør i Euroman Frederik Lentz, PR-sjef i Zalando Jolanda Smit og innkjøpssjef i Zalando Norden Dylan Ross.

– Vi blir inspirert av det kreative innholdet bloggerne skaper hver dag. Som en nettbasert motedestinasjon liker vi å bringe inspirerende innhold frem i lyset under prisutdelingen, sier Smit.

LES OGSÅ: Se de norske motebloggernes beste Insta-antrekk fra New York Fashion Week

Disse vant i fjor

I fjor var det den norske motebloggerne og it-girl Irina Lakicevic bak bloggen Portable Package som stakk av med prisen for Best Fashion Blog Female. Også norske Celine Mee Storrvik som tidligere drev nettmagasinet Into Dust stakk av med prisen for Best Newcomer med bloggen Celine Mee. Julian Hernandez bak bloggen Julian H vant Best Fashion Blog Male, mens  Lisa Kastleen vant People’s Choice.

LES OGSÅ: Se trendfrokostene toppbloggerne sverger til

Disse norske bloggerne er nominert:

BEST FASHION BLOG FEMALE

best-fashion-blog-female

BEST FASHION BLOG MALE

best-fashion-blog-male

BEST NEWCOMER

best-newcomer