Vi kjenner dem best som stilsikre motebloggere som poster inspirerende antrekk, men av og til får vi ett innblikk i våre favorittbloggeres vakre hjem. Vi har funnet frem noen minneverdige inspirasjonsbilder fra bloggernes hjem. Og håper å få flere interiørtips på både Insta og bloggene fremover. Her er våre favoritter så langt.

Guriheli

Foto: Instagram/@guriheli

LES OGSÅ: Dette er Norges nye mote-elite

Guri Heli

Moteblogger og MinMote-stylist Guri Heli er ikke bare en av Norges nye motebloggstjerner, hun har også en sans for interiør vi virkelig beundrer. Den stilsikre stylistens hjem er en eklektisk blanding av lysestaker i gull, grønne planter og brunt treverk. Hun deler mye inspirasjonsbilder, så her er det bare å følge med og finne inspirasjon til hvordan gjøre hjemmet tidløst, men trendy.

AnnabelRosdendahl

Foto:Instagram /@annabelrosendahl

LES OGSÅ: 6 kjendisbloggere du bør følge

Annabel Rosendahl

Annabel er innkjøpssjef for Høyer og står bak motebloggen Annabel Rosendahl. Jobben hos Høyer er garantert en kvalitetssikring for hvor stilsikker denne dama er – og interiøret hennes er naturligvis intet unntak. Hjemmet hennes er stilrent og minimalistisk, bestående av hvite flater og grønt planteliv.

Camillaphil

Foto: Instagram /@camillaphil

LES OGSÅ: Nina Buzzi: Slik når du toppen i motebransjen

Camilla Pihl

Hele Norges bloggfavoritt Camilla Pihl har et godt øye for detaljer og det lille ekstra. Hjemmet hennes er gjennomført til fingerspissene, fargeskalaen går i grått og blått, med et stort utvalg coffeebooks. Skal vi tro Camilla, er friske blomster den perfekte måten å sprite opp hjemmet litt ekstra.

LeneOrvik

Foto: Instagram / @leneorvik

Lene Orvik

Designer og blogger Lene Orviks hjem har et minimalistisk og tydelig skandinavisk preg, med innslag av natur. Skal vi tro hennes siste BikBok-kolleksjon har hun en forkjærlighet for pasteller, noe hjemmet hennes gjenspeiler. Interiøret består av lys grå tregulv med hyller og bord i lys eik. Hjemmet hennes har et minimalistisk preg, og hun har selvfølgelig slengt seg på kaktus-trenden.

JankaPolliani

Janka Polliani

Costume-blogger Janka Polliani har ikke bare god motesans, som vi har sett i hennes skodesign for Sapatos. Hun har et hjem som de fleste vil misunne. Og skal du henge opp kunst på veggen hjemme, har hun en bildevegg man definitivt kan finne inspirasjon fra.

CarolineSkejbred

Foto: Instagram / @carolineskelbred

LES OGSÅ: Hvem av disse blir Nordens beste moteblogger?

Caroline Skjelbred

Den vakre ELLE-stylisten har akkurat debutert hjemme sitt i ELLE. Og vi kan slå fast at hennes fargerike personlighet matcher hennes interirøstil. De flotte bildene avslørte et glamorøst hjem med mye farger. Og skal man dømme ut fra kommentarene på Insta ser det ut til at flere enn oss lar seg inspirere.

tineMonsen

Foto: Instagram / @tinemonsen

LES OGSÅ: Beauty-bloggernes beste tips for å bevare sommergløden

Tine Monsen

Side 2-bloggerne gav oss nylig en snikktitt på hjemmet sitt, eller nærmere bestemt stuen sin via Insta. Hun er som et friskt pust i den ellers så minimalistiske bloggestilen. Med et fargerikt teppe og en blå vegg leker hun seg tydelig med farger. Vi håper på å få flere interørtips fra denne kanten.