Du ser etter kjæreste, han ser etter sengepartner nummer 74 på listen. Hvordan kan du komme tett på uten å ende opp såret og alene?

LES OGSÅ: Slik blir du drømmedama på sosiale medier

Du vet de mystiske mennene, de som ingen kommer innpå? Du vil være hun eneste ene, men du vet ikke hva i all verden du skal gjøre for å fange han. Vi har snakket med seks av kompisene våre, for å høre med dem: “Hva skal egentlig til for å få de inn i et forhold?”, og basert på svarene har vii har silt ut seks ulike strategier for å få han fra player til pusekatt.

1. Lås fast trusa

Kjemien mellom dere er intens og alle instinktene dine forteller deg at du skal gi deg hen. Uansett hvor vanskelig det er å holde tilbake- gjør det! Om du ikke klarer å stole på deg selv, la barberhøvelen få hvile og la håret gro. Det blir nesten som en lås på trusa. Ingen vil vel vise en utrimmet busk første gangen? Dette funker som bare pokker. Selv om du legger deg frustrert, vet du at han har det minst like vondt som deg. No pain, no gain!

LES OGSÅ: 6 tegn på at du er fashionistaen i venninnegjengen

2.Vis han hvem du er

Du må gjerne tease han med tettsittende antrekk, men det betyr ikke at han skal få ta på deg så fort sjansen byr seg. Hold han på pinebenken, la han kjempe med nebb og klør. Du er en person verdt å kjempe for, fordi du har selvtillit nok til å si akkurat hva du mener. Desto lenger dere venter med å bli fysiske, jo mer hører man etter på hva personen har å si. Dere blir kjent på et intellektuelt nivå, hvor sexy er ikke det?

LES OGSÅ: Kan vi slutte å snakke om kroppen?

3. Vær en uløselig gåte

Gi av deg selv i små doser, ikke for ofte. Selv om han ringer deg midt på natten og du har lyst til å løpe bort til han, ikke gjør det. Ikke ta telefonen en gang. Send han melding dagen etter og la samtalen rulle igjen. Ikke ditch han hver gang, men ikke la han tro han kan få deg når som helst. Du vil vel kapre han og ikke bare ligge under han? Du er som en eksklusiv vare han ikke får tak i. Du vet jo selv at du er det, men nå må du få han til å skjønne det også.

LES OGSÅ: Sannheten om one night stands

4. Lady on the streets – freak in the sheets

Hvordan du fremstår utad er viktig for deg, du er tilsynelatende en uskyldig og pliktoppfyllende jente (utenfor soverommet). Dere har sex, og du er helt vill. Du overrasker, og det digger han. For mange menn spiller det ikke noe rolle om dere tar sumo-brytingen på første date. Det kan godt gå fra one night stand til kirkeklokker. Det spørs bare hva du utstråler etter sexen. Snik deg ut om morgenen, legg igjen en post-it og skriv “Takk for innsatsen herr. Hansen!”

LES OGSÅ: 5 sjekketriks som faktisk funker

5. Slutt å bry deg så jævlig mye

Du bryr deg ikke. Jo, du gjør det, men ikke vis det. Behandle han på akkurat samme måte du ville behandlet en som du ikke er interessert i. Vi blir personlighetskadet av å like noen. Alt skal plutselig føyes etter hva som passer best for han. Nei. Bare stopp. Hvis du virkelig vil date en player, må du spille spillet. Han lever nemlig av det. Rund hele driten.

LES OGSÅ: Glem walk of shame, se vår walk of fame her

6. Finn et sårt punkt

Alle mennesker har en grunn til at de er som de er. Klarer du å finne ut hvorfor han er en player? Det kan være alt fra en utro eks, til en skadet familietilværelse. Deep level shit. Alle kommer fra et sted. Hva skjedde før han møtte deg? Hvilke forhold har han vært i? Gå litt dypere, uten å gi han et avhør. Tør å stille de vanskelige spørsmålene, men ikke freake han helt ut. Hvis han føler at du forstår han, vil han aldri vike fra din side.

LES OGSÅ: 9 datingregler alle venninner må kunne

Du vet at du dater en player? Da må du være klar for hva du begir deg ut på. Du prøver å fange en som er livredd for å bli fanget. Gi han en smakebit av denne holdningen: “I call your bullshit, and I raise you with my middle finger.” Prinsen i Askepott kunne gifte seg med hvem han ville, men det var ingen som var god nok for han. Hvem valgte han til slutt? Hun som løp den andre veien.