Høsten er her, og det er på tide å skjemme bort huden litt ekstra. Vi trekker to heldige vinnere som hver får en gaveeske fra Nivea med dagkrem og nattkrem.

Visste du at om høsten trenger huden ekstra pleie? Kulde, oppvarmet inneluft og vann er bare noen av vinterverstingene som trekker fuktighet ut av huden. Hemmeligheten er gode hudpleierutiner og riktige produkter. Her er tipsene som gir deg vakkert vinterhud i 3 enkle steg.

Trenger du flere tips til vakker hud – sjekk ut supermodell Emma Wiklunds hudpleiehemmeligheter HER

Og – for å hjelpe deg litt på vei gir vi bort to gaveesker fra Nivea bestående av dagkrem og nattkrem. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like denne posten og legge igjen en kommentar der du nevner minst én av vinterverstingene som trekker fuktighet ut av huden.NB! Konkurransen foregår på våre Facebook-sider HER.

Flere tips til en sunn og vakker vinterhud:

  • Beskytt deg mot solen! Selv om det er vinter er det viktig å beskytte huden mot solens farlige stråler. Husk at også leppene bør beskyttes mot solen.
  • Drikk nok vann! Vann tilfører fuktighet til kroppen innenfra. Du trenger minst to liter friskt vann hver dag, mer hvis du drikker mye kaffe og te.
  • Du blir hva du spiser! Smør kroppen innenfra med sunne fettsyrer som finnes i fet fisk, nøtter, oljer og avokado. Ha et variert og sunt kosthold uten for mye sukker, karbohydrater, kaffe, te og sigaretter.
  • Få skjønnhetssøvnen din! Om natten reparerer huden de skadene som har oppstått i løpet av dagen. For lite søvn kan gjøre huden gusten og livløs, og gjøre at rynker, furer og fine linjer blir mer synlige. For å sikre en god natts søvn bør rommet du sover i være mørkt, kjølig og stille.