Joda, skjønnhet kommer innenfra, men vi kan ikke legge skjul på at vi elsker makeuptips, beautylooks og sminketutorials. Og hvem er vel bedre på det enn beautybloggerne? Her er 5 norske beautybloggere du bør følge. 

LES OGSÅ: Vinn gaveeske fra Nivea med hudpleie

Elsker du som oss bloggere bør du selvsagt også sjekke ut hvilke norske kjendisbloggere du bør følge HER, bloggerne du bør følge på Snapchat HER og bloggerne som vi tror kan bli Norges nye motebloggstjerner HER.

Chioma Anugweje

chioma

Chioma er en av beautybloggerne du bør følge. Foto: Privat.

Beautyblogger og journalist Chioma Anugweje, kjent fra Bloggerne på TV 2 Bliss, designet nylig sin egen lakk for TL-design sin Blog Collection, og har flere ganger vært blant finalistene i kategorien Årets skjønnhetblogg under VIXEN Blog Awards. Bloggen hennes er et beautyunivers med alt fra det siste innen nyheter, trender og tendenser til get the look og face of the day. Chioma er for en beautyekspert å regne, og benyttes flittig i media, som her da vi spurte tre beautybloggere om deres tips for å bevare sommergløden.

LES OGSÅ: Få Camilla Pihls beste neglelakktips

– Jeg har en skjønnhetsblogg hvor jeg skriver anmeldelser av produkter, lager sminke-tutorials og gir sneak peeks på kommende skjønnhetsnyheter, forteller Chioma til VIXEN.

Emilie Tømmerberg

emilie-tømmerberg

Emilie Tømmerberg blogger om beauty på Costume. Foto: Privat.

Costume-blogger Emilie Tømmerberg deler både skjønnhet og fashion på bloggen sin. Her får du hennes beste beautytips som omfatter alt fra makeup til vælvære, sunnhet og kosthold. Emilie har dessuten de perfekte fyldige brynene alle ønsker seg – og på bloggen viser hun hvordan du også kan få den trendy looken. Eller du kan sjekke ut hvordan du får bryn som Cara Delevingne her.

LES OGSÅ: Se supermodell Winnie Harlow inspirere barn til å tørre å være annerledes

– Bloggen er et sted hvor jeg deler min lidenskap for mote og skjønnhet med en personlig vri. Jeg er en ekte produktjunkie som elsker å teste meg gjennom det som er nytt og spennende. På bloggen tipser jeg om mine favorittprodukter, deler erfaring og ønsker å inspirere leserne, fra en forbruker til en annen. Om det er dyrt eller billig så er jeg opptatt av at produktene skal ha høy kvalitet og gi et naturlig, vakkert resultat. For meg handler skjønnhet like mye om sunnhet, så dere kommer til å se litt mer av mat og trening på bloggen fremover, sier Emilie til VIXEN.

Agnes Lovise

agnes-lovise

Agnes Lovise blogger om beauty og er fast bidragsyter på MinMote. Foto: Privat.

Agnes Lovise er bare 19 år, men er fast skjønnhetsspaltist for motenettsiden MinMote. Makeupartisten fra Oslo er alltid oppdatert på de nyeste trendene, og på bloggen deler hun sine tips til hvordan du kan legge makeup til både hverdags og fest, samt sminkevideoer, sminkelooker, anbefalinger og mye neglelakk. Hun er dessuten ekspert på dramatiske looks, og er ikke redd for å skille seg ut.

LES OGSÅ: Se trendfrokostene bloggerne sverger til

– Bloggen min er en ren skjønnhetsblogg hvor jeg poster forskjellige sminkelooker, videotutorials og alt annet skjønnhetsrelatert. Jeg skriver en del produktanbefalinger og får utløp for min kreative side, sier Agnes Lovise til VIXEN.

Agnes Gulbrandsen

agnes-gulbrandsen

Agnes Gulbrandsen er frisør og makeupartist, og eier frisørsalongene Gevir. Hun blogger om beauty på Costume. Foto: Privat.

Frisør og makeupartist Agnes Gulbrandsen eier Gevir, som i tillegg til den første frisørsalongen på Grünerløkka, for et drøyt år siden åpnet avdeling på Eger i Oslo. Jenny Skavlan, Costume-redaktør Hege Badendyck, Janka Polliani og Helene Hammer er blant it-jentene som sverger til Gevir sine hårstylister, som ofte brukes til styling i magasiner, i kampanjer og på shoots. På Agnes’ blogg på Costume kan du få et innblikk i stylistens skjønnhetshemmeligheter, og hun deler de beste tipsene for å følge de nyeste motene, trendene og tendensene.

– På bloggen forteller jeg hovedsakelig om hår og skjønnhet – hva jeg synes er interessant, trender, tips, råd og produktinformasjon. Jeg opprettet bloggen i januar, men med to sønner og 30 ansatte blir den selvfølgelig litt forsømt en gang i blant, noe jeg har litt dårlig samvittighet for. Utover høsten har jeg planlagt å bruke mer tid på å gi leserne produktinformasjon og kortfilmer med oppsetninger, fønteknikker og lignende. Jeg gjør mye stylingjobber der jeg kommer til å gi leserne behind the scenes med både hvilke produkter jeg har brukt og fremgangsmåte, forteller Agnes til VIXEN.

Ingrid Holm

ingrid-holm

Ingrid Holm er en av beautybloggerne du bør følge. Foto: Privat.

Ingrids blogg er fullspekket med inspirasjon innen både mote og skjønnhet. Hun har en klassisk og tidløs stil, og deler de perfekte basisproduktene for sminkepungen, i tillegg til de hotteste nyhetene innen skjønnhet. Følg henne for tips innen både hudpleie, sminke og mote.

LES OGSÅ: Se hvilke bloggere vi drømmer om å se i tv-serien Bloggerne