Det er ingen hemmelighet at vi elsker å lese blogger, men hvilke blogger leser egentlig bloggerne selv? Vi spurte fire norske toppbloggere om hvilke norske bloggere som er deres bloggfavoritter. 

Vil du ha mer bloggstoff? På VIXEN.no er vi alltid oppdatert på det siste innen bloggverden i tillegg til fashion, beauty og lifestyle. 

Janka Polliani: – Annabel har drømmegarderoben

janka-pollianis-favoritter

JANKA POLLIANIS BLOGGFAVORITTER: Komikerfrue, Line Langmo og Annabel Rosendahl er blant Janka Pollianis bloggfavoritter. Foto: Bloggerne

– Jeg har en liten runde jeg alltid er innom, forteller toppblogger Janka Polliani, som selv er kjent for å blogge om mote, beauty og livsstil på bloggen ved samme navn. Janka vant prisen for Bloggernes favoritt under VIXEN Blog Awards 2014, og gikk nylig over til å blogge på Costumes bloggplattform. Nå tipser hun om sine bloggfavoritter.

LES OGSÅ: Hvem av disse blir Nordens beste moteblogger?

– Line Langmo fordi hun alltid har fine antrekk på lur. Camilla Pihl fordi hun alltid inspirerer og jeg er imponert over alt hun får til. Darja er ny på blogghimmelen, men jeg digger antrekkene hennes, og hun er en mester i å kle seg lag på lag. Annabel har drømmegarderoben. Også er jeg innom Komikerfrue, fordi hun har null filter og det digger jeg, sier Janka til VIXEN.

Du kan lese bloggen til Line Langmo HER, Camilla Pihl HER, Darja Barannik HER og Annabel Rosendahl HER.

Sophie Elise: – Jeg liker jenter som sier ting som de er

sophie-elises-bloggfavoritter

SOPHIE ELISES BLOGGFAVORITTER: Sophie Elise liker jenter som sier ting som de er, slik som blant andre Styleconnection, Ida Wullf og Hedda Ingeborgvik. Foto: Bloggerne.

Sophie Elise er en av Norgest mest kjente bloggere, og hun er også en av kjendisbloggerne som vi synes du bør følge. For Sophie Elise er så mye mer enn bare en rosablogger. Vi snakker om dama som satt dyrevern på dagsorden, som blåste liv i palmeoljedebatten og som stadig beviser at hun har sterke meninger og bein i nesa, skrev vi da vi lagde listen over kjendisbloggerne du bør følge. Og slike damer setter Sophie Elise selv også pris på – sjekk bare hennes bloggfavoritter.

LES OGSÅ: 7 tegn på at du bør bli moteblogger

– Mine bloggfavoritter er Cath In The City, Hedda Ingeborgvik, Styleconnection og Ida Wullf. Og Komikerfrue da, så klart – jeg digger hennes humor og ærlighet, pluss at det er en dame jeg er så heldig å kjenne. Hun er virkelig en inspirasjon på alle områder for meg. Jeg leser mange flere, men det er disse jeg må innom hver dag. Jeg liker jenter som er ærlige og som sier ting som de er. Pluss humor – det er viktig på en blogg, sier Sophie Elise til VIXEN.

Du kan lese bloggen til Cath In The City HER, Hedda Ingeborgvik HER, Styleconnection HER og Ida Wullf HER.

Komikerfrue: –Sophie Elise er fascinerende modig

komikerfrues-bloggfavoritter

KOMIKERFRUES BLOGGFAVORITTER: Sophie Elise, Janka Polliani og Caroline Berg Eriksen er blant Komikerfrues bloggfavoritter. Foto: Bloggerne.

Hun er selv en av Norges største bloggere, og nå har også ektemann og komiker Ørjan Burøe sin egen blogg. Vi snakker selvfølgelig om Marna Haugen Burøe, bedre kjent som Komikerfrue. Daglig inspirerer hun flere lesere enn de aller fleste bare kunne drømme om, men hvem lar egentlig Komikerfrue seg selv inspirere av? Vi spurte Marna om hennes norske bloggfavoritter.

LES OGSÅ: Dette er Norges nye motebloggstjerner

– Jeg leser alltid bloggen til Janka Polliani fordi hun både inspirere meg og har en holdning til livet som jeg gjerne lar meg farge av. Sophie Elise fordi hun er fascinerende modig, fryktløs og så lever jeg litt gjennom hennes karakter fordi hun gjør ting som jeg sikkert villa ha gjort om jeg hadde vært på hennes alder, men som jeg jo er aaalt for gammel til nå. Jeg var litt gæærn selv som ungdom skjønner du, sier Marna til VIXEN.

LES OGSÅ: Se de norske motebloggernes beste Insta-antrekk fra New York Fashion Week

– Og sist, men ikke minst titter jeg innom bloggen til Caroline Berg Eriksen de gangene jeg trenger lett og ledig lesestoff og ikke har et nytt blad for hånden. Hun er flink, og jeg kan knapt forestille meg hvor mye jobb som ligger bak den bloggen.

Du kan lese Janka Polliani sin blogg HER, Sophie Elise sin blogg HER og Caroline Berg Eriksens blogg HER.

Espen Hilton: – Caroline Berg Eriksen burde ha vunnet flere priser

Også herreblogger Espen Hilton har bloggkollega og venninne Caroline Berg Eriksen blant sine bloggfavoritter.

– Jeg elsker bloggen hennes, og grunnen er enkel; bloggen er som en nettside hvor du blir inspirert til å ta bedre bilder, blir kjent med hele familien hennes, og blir motivert med innlegg om trening og sunn kost. Caroline er også en stilfull kvinne og en trendsetter som tør å bryte grenser med klær for enhver lommebok. Hun er dessuten damen som satt bloggfrue på bloggkartet, og de siste årene følger så og si alle etter. Dette er en blogger som burde ha vunnet flere priser enn veldig mange andre, men dessverre så vi lever i et land som heter Janteloven, sier Espen, som også roser bloggkollega Lene Orvik.

LES OGSÅ: Ser du hva som er så spesielt med toppbloggernes antrekk her?

– Lene Orvik er en forretningskvinne utenom det vanlige. Jeg har blitt veldig godt kjent med henne det siste året, og vet hvor hardt hun jobber og hvor mye leserne hennes betyr for henne. Lene er ikke bare en blogger, hun er en designer som skaper klær som selger for millioner av kroner. Hun er også en blogger som motiverer meg til å bli bedre når det kommer til forretninger. En blogger som ikke tar seg selv så høytidelig, og som ikke kopierer. Lene har en blogg som jeg klikker meg inn på fordi hun virkelig gjør meg nysgjerrig på livet hennes.

espen-hiltons-bloggfavoritter

ESPEN HILTONS BLOGGFAVORITTER: Caroline Berg Eriksen burde ha vunnet flere priser, mener Espen Hilton. Foto: Bloggerne.

Men det er ikke bare motebloggere som inspirerer Espen. Kanskje ikke så rart, for selv er han minst like opptatt av livsstil, helse, kosthold og trening. Det kommer ikke som en stor overraskelse da, at listen over bloggfavoritter også inkluderer en tidligere bakeblogger, en matblogger og en av Norges største treningsbloggere.

LES OGSÅ: Se de norske toppbloggerne i sporty samarbeidskolleksjon

– Anne Brith! Denne damen er så sinnsykt flink når det kommer til å blogge. Ikke bare gir hun alt for å gi leserne en god grunn til å klikke seg inn på fast basis, men hun er også mor til veldig mange barn. Haha. Hun har gjort bloggen til sin arbeidsplass – hun kan blogging og hun kan markedsføring. Dette er en virkelig morsomt blogg – ærlig og ekte, sier Espen, som ikke bare har motebloggere blant sine favoritter.

LES OGSÅ: Acne får bloggkritikk: – De drar den altfor langt

– Fru Timian er Norges kanskje beste matblogger – i alle fall for oss som alltid er på farten og som trenger noe godt og sunt som ikke tar så lang tid å lage. På bloggen hennes finner du enkle oppskrifter som passer for alle. Jeg må ofte innom når jeg trenger noe godt i ekspressfart. Ellers er Treningsfrue en blogg som virkelig fortjener en plass på bloggkartet. En mer motiverende treningsblogg skal du lete lenge etter. Når jeg trykker meg inn på bloggen hennes er det bare en ting jeg vil og det er å trene!

Du kan lese Caroline Berg Eriksens blogg HER, Lene Orviks blogg HER, Anne Births blogg HER, Fru Timians blogg HER og Treningsfrues blogg HER.