Moteukene er snart over for denne gang, og selv om det er mange tusen modeller som går på catwalken er det bare en håndfull som virkelig snakkes om. Ruth Bell er en av dem. Ikke hørt om henne? Da bør du merke deg navnet. 

Stadig flere barn av kjendisforeldre prøver seg som modeller – er Willow Smith den nye it-girlen? Og hva med Lily-Rose Depp?

Nervrevrak

Ruth Bell er nemlig en av moteukenes mest populære modeller. I alle fall under Milan Fashion Week der hun booket show for designere og motehus som Versace, Gucci og Max Mara. Men det var ikke bare en dans på roser, skal vi tro modellen.

LES OGSÅ: Det er noe helt spesielt med Gina Tricots nye kampanjemodeller

– Jeg var et nervevrak fordi jeg følte et stort press på å gjøre det bra. Men bare å få sjansen til å delta i et så fantastisk show var helt utrolig, sa hun til Vogue.com etter Gucci-visningen i Milano.

Tvillingsøster

Bell ble først oppdaget på et kjøpesenteret sammen med tvillingsøsteren sin May. De var lenge et ettertraktet modellpar, ikke ulikt modellsøstrene Gigi og Bella Hadid og Kendall og Kylie Jenner.

LES OGSÅ: Ser du hva som er annerledes med disse modellene?

Nå har imidlertid Ruth gått solo, og etter suksessen under moteuken i Milano å dømme var ikke det akkurat en dårlig avgjørelse. Ruth er også aktuell i Saint Laurent Cruise-kampanje, for ikke å nevne under den kommende Paris Fashion Week.

Buzz cut

Og – for å markere skiftet ytterligere en annen dramatisk endring – stylist Paul Hanlon klippet Ruths hår kort i en trendy buzz cut.

LES OGSÅ: Hun er en av verdens mest ikoniske modeller

– David Sims ville klippe håret mitt kort for Alexander McQueen-kampanjen. Det var en enkel avgjørelse, sier Ruth til Vogue.com.

ruth-bell-for-saint-laurent

FOR SAINT LAURENT: Modell Ruth Bell har gått på catwalken for Gucci, Max Mara og Versace. Her for Saint Laurents Cruise-kampanje, Foto: Saint Laurent