Alt er ikke bare mote og skjønnhet i bloggverdenen. Treningsbloggerne har nemlig begynt å ta god plass i bloggosfæren. Kanskje ikke så rart, for de har fullt fokus på å inspirere deg innen alt fra styrketrening til sunt kosthold, yoga og mindfulness. Her er 6 norske treningsbloggere du bør følge. 

Elsker du som oss bloggere, bør du også sjekke ut de norske kjendisbloggerne du bør følgede beste beautybloggerne, bloggerne vi tror kan bli Norges nye motebloggstjerner og de norske bloggere du bør følge på Snapchat 

Helle Bornstein

helle-bornstein

HELLE BORNSTEIN: Helle er en av treningsbloggerne du bør følge. Foto: Privat.

Helle Bornstein er kjendisenes favoritt innen personlig trening og eier treningssenteret Smart Trening i Oslo. På bloggen deler hun tips til hvordan å leve smart med en sunn og frisk livsstil, i tillegg til profesjonelle råd til hvordan du kan få en sunnere hverdag. Helle har vært fast treningsspaltist i VG i flere år og har gitt ut to treningsbøker, den ene i samarbeid med Tone Damli, Sigrid Bonde Tusvik og Vår Staude. På bloggen deler hun treningsvideoer, effektive øvelser og treningstøy hun anbefaler.

LES OGSÅ: Disse norske gutta må du følge på Insta: Volum 2

Vibeke Klemetsen

vibeke-klemetsen

VIBEKE KLEMETSEN: Vibeke elsker yoga, og på bloggen får du alt om treningsformen og mindfulness. Foto: Run & Relax.

Vibeke er allerede et kjent fjes for mange fra hennes tid som værmelder, modell og programleder, men de siste årene har Vibekes fokus vært på yoga og mindfulness. Vibeke jobber nå som yogainstruktør, er medeier i treningsmerket Run&Relax og har laget en yogakolleksjon i samarbeid med Kashmina. På bloggen sin deler Vibeke lidenskapen for yoga, helse og mindfulness. Hun deler yogateknikker, tips til hvordan å roe mer ned i hverdagen og opppskrifter på supermat. For flere grunner til hvorfor du bør gjøre yoga kan du sjekke ut intervjuet vårt med yogadronningen her.

LES OGSÅ: Se, hun gjør yoga på toppen av en skyskraper

–  I utgangspunktet er bloggen et sted der jeg deler inspirasjon, erfaringer og nyttige tips rundt yoga, supermat, reiser, sunn livsstil, økologiske favoritter, ulike yogaeventer og ting jeg brenner for, men innimellom mikses det med mote, barn og andre opplevelser. Jeg skulle ønske at jeg hadde mer tid til bloggen, av og til kan det gå litt tid mellom hver oppdatering, men vet at mye som ligger der er tidløst og derfor er det verdt en titt for de som har noen av de samme interessene som meg, sier Vibeke til VIXEN.

Funkygine

funkygine

FUNKYGINE: Vi har plukket ut treningsbloggerne du bør følge, blant dem Funkygine. Foto: Privat.

Jørgine Massa Vasstrand er bare 25 år, men er blitt verdenskjent gjennom treningsvideoene hun deler på sosiale medier. Det hele startet med at hun la ut videoer der hun brukte barna sine som vektstang – som i skrivende stund har resultert i 244 000 følgere på Instagram. Jørgine er utdannet personlig trener, og på bloggen deler hun bilder og videoer av sine treningsøkter og ikke minst tips til hvordan du kan bygge muskler selv.

LES OGSÅ: Derfor kaster bloggerne seg på supermat-trenden

– På bloggen får leserne mine treningstips, ofte med trening som kan gjøres hjemme og uten utstyr, der mye av treningen kan gjennomføres med en partner. I tillegg legger jeg ut drypp av livet mitt med både private og mindre private ting. Jeg deler også enkle, sunne matoppskrifter med næringsrike retter som det går fort å lage, sier Jørgine til VIXEN.

Treningsfrue

treningsfrue

TRENINGSFRUE: Camilla er en av Norges største treningsbloggere med bloggen Treningsfrue. Foto: Privat.

Camilla Aastorp Andersen er dama bak en av Norges største treningsblogger, Treningsfrue. Det var ektemannen Jørgen som introduserte Camilla for styrketrening, som nå er en stor del av livet hennes. På bloggen deler hun sin aktive hverdag og inspirerer leserne til hvordan de kan snu om til en sunnere livsstil. Hun deler raske og effektive treningsopplegg man både kan få til hjemme og på treningsstudio.

LES OGSÅ: Se Rihanna dele sine beste treningstips 

– Jeg ønsker å få masse positiv energi og ikke minst motivasjon til en mer aktiv livsstil. Målet er å få folk til å bli glade og inspirerte, og å se at det går fint an å kombinere familielivet med en aktiv livsstil, sier Camilla til VIXEN.

Helene Drage

helene-drage

HELENE DRAGE: Helene ønsker å gjøre en forskjell med bloggen sin. Foto: Privat.

Helenes blogg tar for seg vektreduksjon, trening og livsstil. Hun er utdannet personlig trener og har lagt om livsstilen sin for å både gå ned i vekt og leve et sunnere liv. På bloggen hennes kan du lese om hennes tilnærming til sunnhet i hverdagen, hvor hun fokuserer på å dele både de gode og dårlige dagene. På bloggen deler hun sin treningshverdag, tanker rundt en sunn livsstil og veien videre etter vektnedgangen, oppskrifter og generelle tips og råd for en sunnere og lettere hverdag – enten du vil gå ned i vekt eller bare få et sunnere liv.

LES OGSÅ: Se trendfrokostene bloggerne sverger til

– Jeg ønsker å gjøre en forskjell! Jeg er målbevisst og sta, og jeg prøver å skille meg ut litt i denne bloggverdenen. Jeg er opptatt av en sunn, men balansert livsstil der hodet også er med på veien, og hvor små endringer kan gjøre store forskjeller. Jeg har selv en fortid som svært overvektig, og fra 2011 til 2013 gikk jeg ned 60 kg i vekt ved å endre livsstilen min totalt. På bloggen har leserne fått være med på hele min reise fra overvektig og utrent til å bli en aktiv personlig trener som brenner for å hjelpe og motivere andre til å gjøre en endring for sin egen skyld. Her vil du få en helt ærlig bogg som forteller om både oppturer og nedturer, feiltrinn og ikke minst lærdom man kan ta med seg videre. Jeg ønsker å vise at man kan oppnå utrolig mye selv om man går på trynet av og til, og at man ikke er mislykket fordi man går på trynet. Det handler om å reise seg opp igjen, lære av sine feil og gå videre, sier Helene til VIXEN.

Elisa Røtterud

elisa-røtterud

ELISE RØTTERUD: Elisa omtaler seg selv som en fjellfashionista, og setter PT foran Prada. Foto: Privat.

Tidligere moteredaktør Elisa Røtterud omtaler seg selv som en fjellfashionista. På bloggen sin deler hun kortreiste som langreiste eventyr, enten det er fra Vestlandet, Osmarka eller tynn luft i Himalaya. Hun er en ivrig Birkebeiner og tester ut en rekke treningstrender for å holde seg oppdatert. Nevnte vi at mottoet hennes er PT foran Prada?

LES OGSÅ: Lær hvordan du kan gjøre ansiktsyoga

– Jeg er mye på fjellet og opplever mindfulness, natureufori og bevegelsesglede der. Jeg synes det er gøy at folk betaler store summer for å være i vater – når naturen er gratis. Kom dere ut! Det er gøy, gir mestringsfølelse og en får fred i topplokket, sier Elisa til VIXEN.

– Jeg er seig og liker å bevege meg i naturen. Får jeg andre til å bli inspirert til det, er jo det gøy. Målet er ikke å bli best, men å prøveså godt en kan. Kom dere ut! Naturen er gratis, oppfordrer Elisa.