Oktober er måneden da kampen mot brystkreft er i fokus, og hele landet farges med rosa sløyfer og blomster for å vise omtanke og generere inntekt for kvinner som rammes av brystkreft. I forbindelse med årets Rosa sløyfe-aksjon vil VIXEN sette fokus på vennskap.

LES OGSÅ: Er dette årets viktigste designersamarbeid?

Har du en god venn som fortjener litt ekstra oppmerksomhet denne høsten? Få ting er så verdifulle som nære venner. Likevel er det ofte nettopp tid med venner som må vike først i en travel hverdag. For å hylle det viktige vennskapet gir vi i samarbeid med Mester Grønn bort 5 Rosa sløyfe-buketter designet av Pia Tjelta. Se hvordan du kan være med i konkurransen under. 

Pia Tjelta: – En ære

Årets Rosa sløyfe-bukett er designet av Pia Tjelta med inspirasjon fra naturen.

– Det er en ære å få lov til å designe årets Rosa sløyfe-bukett. Jeg gleder meg veldig over oppdraget og opplever det som en stor tillitserklæring å få være med på å rette fokus mot en så viktig sak som denne, sier Pia Tjelta, designet av årets Rosa sløyfe-bukett.

LES OGSÅ: Kommentar: – Kan vi slutte å snakke om kroppen?

Med buketten håper hun å samle inn mest mulig midler til brystkreftforskning, vise solidaritet til de som blir rammet og inspirere til å vise at man bryr seg om hverandre.

Fra naturen

Da Pia Tjelta skulle designe buketten gikk hun ut i naturen for å finne inspirasjon.

LES OGSÅ: Derfor kaster bloggerne seg på supermattrenden

– Jeg ville at den skulle være som en håndplukket bukett, satt sammen på tur i skogen eller på ditt favorittsommersted. Jeg synes buketten ble mer personlig på denne måten. Den gir assosiasjoner til noe lett og sommerlig, selv når høsten kommer.

Slik deltar du i konkurransen

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å tagge en venn som du synes fortjener en liten oppmerksomhet. Vi velger fem venner som får tilsendt en Rosa sløyfe-bukett designet av Pia Tjelta. Merk at dette kun gjelder der Mester Grønn har levering. Bor man utenfor disse områdene får man gavekort på 250 kr fra Mester Grønn istedet. Du kan delta i konkurransen både på vår Facebook-side HER og på vår Instagram HER.

Du kan også sjekke ut Mester Grønns egen konkurranse der du kan vinne Rosa sløyfe-buketter samt gavekort på 5000 kroner på Choice Hotels.